Ads Top

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Δες πως ήταν η «Εθνική Σταρ» μας πpιν τις πλαστικές


Δεν θα την αναγνώριζε ούτε ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ..

Φωτογραφίες που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοικτό




Η Αλίκη Βουγιουκλάκη κατάφερε και μεγαλούργησε μέσα στην χρυσή εποχή του Ελληνικού κινηματογράφου και λόγω της εξαιρετικής δημοτικότητας που απέκτησε στο ευρύ κοινό, ονομάστηκε από την μεγάλη κυρία της δημοσιογραφίας Ελένη Βλάχου μέσα από την στήλη της στην «Καθημερινή», «Εθνική Σταρ» της Ελλάδας.

Το όνομα αυτό δόθηκε όταν η η Ελένη Βλάχου είχε γράψει χαρακτηριστικά:

«…η εθνική μας Αλίκη Βουγιουκλάκη, όπως οι Γάλλοι καθιέρωσαν τη Μπριζίτ Μπαρντό και οι Αμερικάνοι την εθνική τους Μέριλιν Μονρόε…»

Έτσι και η δική Αλίκη Βουγιουκλάκη φαίνεται ότι είχε ως πρότυπα ομορφιάς την Γαλλίδα και την Αμερικανίδα και ξεκίνησε την μεταμόρφωση της που τελικά έφτασε να είναι ίδια η Μπριζίτ Μπαρντό.



H «Εθνική Σταρ» της Ελλάδας Αλίκη Βουγιουκλάκη το 1952 ξεκινά τη φοίτησή της στη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου ενώ έπαιξε πρώτή φορά στον κινηματογράφο το 1954 στην ταινία «Ποντικάκι», ή αλλιώς «Το Κορίτσι με τα Λουλούδια», την πρώτη ελληνική αστυνομική ταινία που γυρίστηκε ποτέ.

Η αγαπημένη Αλίκη του ελληνικού κινηματογράφου και του κόσμου σε αυτή την ταινία εμφανίζεται για πρώτη φορά και όπως θα δείτε είναι πραγματικά αγνώριστη, αφού είναι γνωστό πως είχε κάνει πλαστική επέμβαση στη μύτη και όχι μόνο όπως θα δείτε.

Οι φωτογραφίες είναι από την ταινία αυτή στην οποία όπως θα δείτε και εσείς δεν έχει καμία σχέση με την Αλίκη Βουγιουκλάκη που όλοι γνωρίσαμε και λατρέψαμε μέσα απο τις ταινίες της




Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.