Ads Top

Θρήνος σε όλη την Λάρισα: Σπαpαγμός στην κηδεία της 19χρονης Θάλειας – «Θέλουμε να μάθουμε από τι πέθανε»


Δάκρυσε και ο Θεός στη κηδεία της της 19χρονης δοκίμου, Θάλειας Κορδαμπάλου...

Ο θάνατος της 19χρονης δοκίμου, Θάλειας Κορδαμπάλου, η οποία “έφυγε” ξαφνικά από τη ζωή, στο πρώτο της εκπαιδευτικό ταξίδι, έχει βυθίσει στο πένθος τη Λάρισα.




Σήμερα, Πέμπτη, στη 1 το μεσημέρι, στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου στη Λάρισα, οικογένεια, συγγενείς και οι φίλοι, είπαν το τελευταίο αντίο στην άτυχη δόκιμο.

Συγκλονιστικός ήταν ο «αποχαιρετισμός» στην 19χρονη ναυτική δόκιμο, κατά την έξοδο της σορού από το σπίτι της στη Λάρισα.

Οι συγκεντρωμένοι – συγγενείς, φίλοι και γείτονες – με ένα παρατεταμένο χειροκρότημα εξέφρασαν τα αισθήματα βαθιάς θλίψης.

Το φέρετρο, σκεπασμένο με την ελληνική σημαία, μεταφέρθηκε στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου, για τη νεκρώσιμη ακολουθία.

Η σορός έφτασε με στρατιωτικές τιμές στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου.








Η σορός της 19χρονης έφτασε χθες, Τετάρτη, το μεσημέρι, στη Λάρισα από την Ιταλία και μεταφέρθηκε στο σπίτι της, στη συνοικία Παπασταύρου, όπου από νωρίς το πρωί έφταναν στεφάνια με μηνύματα από συγγενείς και φίλους της κοπέλας.

“Θα μας λείψεις κοριτσάκι μας”, “ανιψουλα μας θα είσαι πάντα στην καρδιά μας”, “θα σε αγαπάμε για πάντα”, “καλό ταξίδι εγγονούλα μου”, είναι ορισμένα από τα μηνύματα.




Όλοι ζητούν να μάθουν πως επήλθε ο θάνατος της 19χρονης δοκίμου

Ο πόνος στο σπίτι της οδού Δαμασίου είναι αβάσταχτος, με τους γονείς να αδυνατούν να πιστέψουν ότι το νεαρό κορίτσι πέθανε αιφνίδια, ενώ όλοι όσοι γνώριζαν και αγαπούσαν τη Θάλεια, έφταναν συνεχώς, προκειμένου να αφήσουν μερικά λευκά λουλούδια και ζητούν να μάθουν πως από τη μια στιγμή στην άλλη άφησε την τελευταία της πνοή.








ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.