Ads Top

Παντρεύεται ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Η πρόταση γάμου της Νάνσυς με μονόπετρο on air στην εκπομπή (vid)


Η αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου - Πώς γνωρίστηκαν - Δείτε την Νάνσυ να του κάνει πρόταση γάμου με μονόπετρο ζωνταντά στην εκπομπή

Και στα δικά μας οι ελεύθεροι!

Εγκαταλείπει το club των εργένηδων ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, αφού πριν από λίγη ώρα δέχτηκε πρόταση γάμου από τη σύντροφό του Νάνσυ σε απευθείας μετάδοση στην «Super Κατερίνα». 




Η σύντροφός του έβγαλε ένα δαχτυλίδι από την τσέπη της και τρεμάμενη του έκανε την πρόταση με τον ίδιο να δέχεται, ευχαριστώντας την που ήρθε από το Λονδίνο για να τον βρει.

Η Νάνσυ είναι ο νέος έρωτας του Εμμανούηλ, αφού ο προηγούμενος ήταν τραγουδιστής, γνωστό όνομα της πίστας με τον οποίο έζησαν ένα φλογερό πάθος. Αυτή τη φορά έχει προχωρήσει και η Νάνσυ, με την οποία γνωρίστηκαν μέσα από τα social media είναι το νέο κεφάλαιο στη ζωή του.

Η πρόταση γάμου στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ




Όσα είπε το μελλόνυμφο ζευγάρι στην κάμερα της «Super Κατερίνας»:

«Δεν είχα το τηλέφωνό του, κάτω από τις αναρτήσεις του στο instagram του είπα πως θέλω να έρθω στην Ελλάδα για να τον δω. Όταν ήταν στο Survivor τον στήριζα πάρα πολύ από το Λονδίνο», ανέφερε η σύντροφος του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ.

Και ο ίδιος συμπλήρωσε: «Μιλούσαμε μια εβδομάδα για να βγω μαζί της,δεν μπορώ να βγαίνω με όποιον μου το ζητά έτσι, είναι ένας πολύ όμορφο κορίτσι, κι εγώ ένας τύπος πολύ εγκεφαλικός, οτιδήποτε έχει κάνει για μένα, μετράει πάρα πολύ, το γουστάρω πολύ αυτό. Όποιος επιμένει, κερδίζει και νικάει», είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.



Ο γνωστός make up artist δέχτηκε πρόταση γάμου μπροστά στην κάμερα της εκπομπής: «Ερωτεύτηκα την ψυχή του, είναι αληθινός! Ήθελα να σε ρωτήσω δημόσια… Με παντρεύεσαι;» είπε η Νάνσυ και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ απάντησε: «Συγκινούμαι εγώ τώρα με όλα αυτά, συγκινούμαι».


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.