Ads Top

Kυριάκος Μητσοτάκης: «Μου αρέσουν τα videos με τα ντολμαδάκια, άδικη η κριτική επειδή....»


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε μια...διαφορετική συνέντευξη στους Γρηγόρη Αρναούτογλου και Γιώργο Λιανό μίλησε για την προσωπική του ζωή, αλλά και την κριτική που ασκείται στο πρόσωπό του

Αποκαλύψεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για την προσωπική του ζωή, αλλά και την κριτική που ασκείται στο πρόσωπό του.




Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και του Γιώργου Λιανού στον Sfera 102,2, ήταν το πρωί της Τρίτης ο Κυριακος Μητσοτάκης.

Εκεί, ο Πρωθυπουργός, εκτός από τα θέματα της επικαιρότητας για τα οποία μίλησε, αναφέρθηκε και στις πιο προσωπικές στιγμές του, όπως για παράδειγμα το καθημερινό του πρόγραμμα...



«Σηκώνομαι 7 παρά τέταρτο, ασκούμαι δύο φορές την εβδομάδα, πάω γραφείο και διαβάζω εφημερίδα. Τώρα ακούω λίγο ραδιόφωνο, κυρίως μουσικό πλέον. Και ελληνικό και ξένο» καθώς και ότι αγαπημένο χρώμα του είναι «το μπλε, σε όλες τις αποχρώσεις». Στην ερώτηση, αν κάνει δουλειές στο σπίτι απάντησε «Μέχρι εκεί που μπορώ. Μέχρι καμιά λάμπα… Οι ασφάλειες ξέρω που είναι», ξεκαθαρίζοντας πως δεν ξέρει να μαγειρεύει και το μόνο που μπορεί να κάνει σε σχέση με το φαγητό, είναι κάποιο BBQ.

Επίσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ρωτήθηκε και για την κριτική που δέχεται αλλά και για τα αρνητικά σχόλια προς το πρόσωπό του και απάντησε ότι «υπάρχει πάντα μια κριτική που ακούω, νομίζω ότι είναι άδικη, επειδή λένε ότι προέρχεται αυτός από μια πολιτική οικογένεια, είναι εύπορος, ότι δεν καταλαβαίνει. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια για να πείσουμε ότι μέσω των πολιτικών μας στρεφόμαστε στους πιο αδύναμους και τους πιο ευάλωτους».



Μάλιστα, στάθηκε στην «τοξικότητα του διαδικτύου, ζητώντας να υπάρχουν λιγότερο ύβρεις και περισσότερο χιούμορ. «Βλέπω αυτά τα βίντεο με τα ντολμαδάκια που μου αρέσουν, δεν ξέρω παιδιά 15 ετών που να μην μου λένε για τα ντολμαδάκια», είπε χαρακτηριστικά.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.