Ads Top

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Η πρεμιέρα του «Happy Day» και το τηλεοπτικό «διαζύγιο» Λιάγκα-Σκορδά


Για 10η σεζόν επιστρέφει η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το «Happy Day» - Δείτε πως σχόλιασε το «διαζύγιο» ανάμεσα σε Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα

Πρεμιέρα κάνει το πρωί της Δευτέρας (5-09) η εκπομπή Happy Day. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επιστρέφει πιο ανανεωμένη από ποτέ με την ομάδα της.




Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της η παρουσιάστρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend τόσο για την έναρξη του Happy Day όσο και για το τηλεοπτικό «διαζύγιο» Σκορδά – Λιάγκα.

«Καλή αρχή, καλή σεζόν με υγεία, με καλές προοπτικές, με χαρούμενες ειδήσεις. Εύχομαι αυτή η χρονιά να είναι για όλους μας πιο αρμονική, πιο ευτυχισμένη και πιο γενναιόδωρη. Ποτέ δεν μπορείς να προβλέψεις εκ των προτέρων για το πώς θα κυλήσει μία χρονιά. Καλό είναι να μην μπαίνεις σε μία διαδικασία σκέψεων και σεναρίων. Κάνουμε όλοι ό,τι καλύτερο μπορούμε, δουλεύουμε… Υπάρχει χώρος για όλους. Μακάρι να υπάρχουν πολλές εκπομπές, πολλές δουλειές και από εκεί και πέρα ο κόσμος έχει τις επιλογές του», ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή ενώ για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, σχολίασε:

«Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Θα τους δούμε στον αέρα και νομίζω εκεί θα το πιστέψουμε».



“Ανυπομονώ να ξυπνάμε και πάλι παρέα. Να ανοίγουμε τα παράθυρα να μπει φως και καθαρός αέρας, να φτιάχνουμε το καφεδάκι μας και να το απολαμβάνουμε παρέα.

Αυτό είναι το happy day που επιστρέφει για 10η τηλεοπτική σεζόν. Είμαστε εδώ για να σας κάνουμε παρέα, να κοιτάμε το ποτήρι μισογεμάτο και να εστιάζουμε στο χαμόγελο ακόμα και όταν καλύπτουμε την δύσκολη επικαιρότητα!

Ραντεβού την Δευτέρα 5/9 στις 7:40. ❤️”, έγραψε η ίδια στο Instagram της.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.