Ads Top

Έβαψε μαλλί, άλλαξε στυλ και κάνει διεθνή καριέρα: Δες πως είναι σήμερα η Ειρήνη Ερμίδου από το GNTM


Δεν θα την αναγνώριζε με τίποτα η Βίκυ Καγιά - Δείτε πως είναι σήμερα 5 χρόνια μετά το GNTM




5 χρόνια έχουν περάσει από τη μέρα που η Ειρήνη Ερμίδου εμφανίστηκε στον πρώτο κύκλο του GNTM, σαν το κορίτσι που είχε έφεση στο ποδόσφαιρο. Η εμφάνισή της στην οντισιόν ξετρέλανε τη Βίκυ Καγιά, η οποία επέμενε πως πρόκειται για ένα μοντέλο που θα κάνει μεγάλη καριέρα.

Και είχε δίκιο! Παρόλο που δεν νίκησε το παιχνίδι, η Ειρήνη Ερμίδου κατάφερε να κάνει καριέρα στο μόντελινγκ, ενώ λίγο αργότερα φωτογραφήθηκε για την ιταλική Vogue.

Σήμερα συνεχίζει να δουλεύει σαν μοντέλο ωστόσο η εμφάνισή της έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό. Έχει αποχωριστεί τα εξτένσιον που της έβαλαν στο παιχνίδι, έχει κόψει κοντά τα μαλλιά της και είναι άλλος άνθρωπος, ενώ εντυπωσιακή είναι και η αλλαγή της «Ντένιας» από το παλιό Next Top Model.



Ωστόσο σήμερα (19/9) ξεκινάει ο νέος κύκλος του GNTM


Πριν από λίγες ημέρες το κανάλι του STAR ανακοίνωσε την μεγάλη πρεμιέρα του GNTM 5, η οποία θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Δευτέρας 19/9 στις 21:00. Η αγωνία είναι μεγάλη, καθώς φέτος όλα είναι διαφορετικά και οι εκπλήξεις θα είναι ακόμη περισσότερες.

Ξεκινώντας από την κριτική επιτροπή, πλέον, θα είναι τρεις οι βασικοί κριτές, με δύο άντρες και μία γυναίκα, ενώ κατά τη διάρκεια του σόου θα παρευρεθούν πολλοί άνθρωποι από τον χώρο της μόδας για να βοηθήσουν τα υπόλοιπα μέλη της κριτικής επιτροπής να αποφασίσουν κάθε φορά ποιος θα περάσει στην επόμενη φάση.




Ο λόγος για την Βίκυ Καγιά, τον Γιώργο Καράβα και το Τάσο Σοφρωνίου. Η Σοφία Χατζηπαντελή θα βρίσκεται μαζί τους στις οντισιόν, ενώ η Έλενα Γαλύφα θα αναλάβει τον ρόλο της οικοδέσποινας, αφού θα υποδέχεται τους διαγωνιζόμενους.

Πέρα, όμως, από την επιτροπή, αλλαγές έχουν πραγματοποιηθεί και στους κανονισμούς, εφόσον οι άντρες σε αυτόν τον κύκλο έχουν αποκλειστεί και στο προσκήνιο θα έρθουν οι γυναίκες όλων των ηλικιών και συγκεκριμένα από τα 18 μέχρι τα 88 τους έτη.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.