Ads Top

GNTM Spoiler 4/9: Αυτή είναι η πρώτη παίκτρια που αποχωρεί με το «καλημέρα»


Διέρρευσε! Αυτή είναι η πρώτη αποχώρηση στο νέο κύκλο με το «καλημέρα»

Πρώτη αποχώρηση με το «καλημέρα» στον διαγωνισμό μόδας, πριν καν αυτός ξεκινήσει να προβάλλεται στους τηλεοπτικούς δέκτες.




Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την πρεμιέρα του GNTM 5 που αναμένεται από το τηλεοπτικό κοινό με μεγάλο ενδιαφέρον.

Η παραγωγή του διαγωνισμού μόδας και ομορφιάς έχει βάλει στόχο να χτυπήσει υψηλά νούμερα στην τηλεθέαση, όπως άλλωστε έγινε και τις προηγούμενες χρονιές.

Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:00 και τα γυρίσματα στον διαγωνισμό μόδας του Star συνεχίζονται κανονικά.

Αισθητική, πασαρέλα, πόζες, ομορφιά, στυλ, δοκιμασίες, ανατροπές, κριτική, κομψότητα, φακός, λήψεις, φώτα, αγωνία, χρώμα, λάμψη, προσωπικότητα, κορυφή, αλήθεια!



Το trailer «φωτιά» δίνει μια δυνατή γεύση από όσα θα απολαύσουμε μαζί με τη Βίκυ Καγιά, τον Τάσο Σοφρωνίου, τον Γιώργο Καράβα, τη guest κριτή στις audition Σοφία Χατζηπαντελή, τη hostess Έλενα Γαλύφα, τη model instructor Mary Vitinaros , τον νέο coach Χρήστο Μπίρμπα και φυσικά τα κορίτσια από 18 έως 88 ετών, που έχουν όνειρα και στόχους και θέλουν πολύ να κάνουν καριέρα στον χώρο της μόδας, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό!

Μάλιστα, η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση είναι ήδη γεγονός. Συγκεκριμένα, μετά τις οντισιόν, οι κοπέλες έχουν μπει στο σπίτι και μία γυναίκα πιο ώριμης ηλικίας είναι η πρώτη αποχώρηση του διαγωνισμού. Δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις και τις δοκιμασίες του διαγωνισμού και παρά το γεγονός πως ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη, δεν συνεχίζει.



Οι δοκιμασίες πάντως θα έχουν ψηλά τον πήχη, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι σε αυτόν τον κύκλο θα δούμε και guest κριτές, οι οποίοι θα δώσουν τη δική τους έμπειρη άποψη και κριτική.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.