Ads Top

GNTM 5: Tο πρώτο «spoiler» από την πρεμιέρα - Oι ερωτήσεις των κριτών και οι πόζες


Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη πρεμιέρα του GNTM 5 - Οι πρώτες πληροφορίες για όλα όσα θα δούμε

Λίγες ώρες έμειναν για να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς δέκτες μας ο διαγωνισμός μόδας, που έχει κερδίσει το κοινό τα τελευταία χρόνια - To «Greece’s Next Top Model» απόψε, Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, στις 21:00.




Η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη πρεμιέρα του GNTM 5 έχει ήδη ξεκινήσει. Το παιχνίδι, που κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό για δύο σεζόν, επιστρέφει σήμερα, Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, στις 21:00 στην τηλεόραση του Star για να αλλάξει τα δεδομένα.

Στην ομάδα των κριτών θα βρίσκεται η Βίκυ Καγιά, ο Γιώργος Καράβας, ο Τάσος Σοφρωνίου και η Σοφία Χατζηπαντέλη.

Ωστόσο λίγες ώρες πριν ρίξει αυλαία ο διαγωνισμός μοντέλων δόθηκε στη δημοσιότητα βίντεο από τη σημερινή οντισιόν των κοριτσιών.

Στο βίντεο ακούγονται οι κριτές οι οποίοι είτε κάνουν ερωτήσεις στις διαγωνιζόμενες είτε τους ζητούν να ποζάρουν.



Tα κορίτσια που κλέβουν τις εντυπώσεις και οι νέοι κριτές

Για ακόμα μια χρονιά οι συμμετοχές είναι πολλές. Το GNTM 5 είναι αποκλειστικά μόνο για κορίτσια. Κάθε εβδομάδα οι διαγωνιζόμενες θα κρίνονται για τη συνολική απόδοσή τους σε θεματικές φωτογραφίσεις μόδας και ομορφιάς.

Στις οντισιόν, θα συμμετέχει η Έλενα Γαλύφα η οποία θα υποδέχεται τις υποψήφιες, λίγο πριν συναντήσουν την κριτική επιτροπή.



Τα κορίτσια θα συνοδεύει και θα συμβουλεύει η Μαίρη Βιτινάρος. Ο Χρήστος Μπίρμπας θα βρίσκεται με τα κορίτσια, θα τα εμψυχώνει, θα τα στηρίζει, θα τους δίνει την απαραίτητη ενέργεια, ώστε να ανταποκριθούν στις δοκιμασίες.

Διαγωνιζόμενη 75 ετών «τρέλανε» τους κριτές

Κανένας ηλικιακός περιορισμός φέτος, αλλά κανείς δεν πίστευε πως πράγματι μεγάλες σε ηλικία γυναίκες θα δήλωναν συμμετοχή. Ωστόσο, απ’ ότι φαίνεται υπήρχαν αρκετές κυρίες που όντως το τόλμησαν, ενώ μία γυναίκα μεγαλύτερη σε ηλικία θα καταφέρει να μπει στο σπίτι κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Μία είναι, όμως, η διαγωνιζόμενη του GNTM 5 που θα κλέψει τα βλέμματα κι αυτή δεν είναι άλλη από την κυρία ετών 75, που αποφάσισε να βρεθεί ενώπιον των κριτών. Σύμφωνα με το Τηλέραμα, οι κριτές βρέθηκαν απέναντι από την 75χρονη γυναίκα, η οποία είχε εκπληκτική ομορφιά και ενέργεια.



Το GNTM 5 κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 21:00 στο STAR και από ότι φαίνεται θα κλέψει τις εντυπώσεις με τα φιλόδοξα μοντέλα και τις γυναίκες που θα αναζητήσουν την τύχη τους στο μόντελινγκ.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.