Ads Top

GNTM 5 - Έλενα Χριστοπούλου: Η Χριστοπούλου «ξεφτιλίζει» on air Καγιά και το φετινό GNTM - «Δεν είναι έτσι η δουλειά μας, νιώθω...»


Με λίγες λέξεις η Έλενα Χριστοπούλου δικάζει και ξεφτιλίζει οργισμένη την βίαιη συμπεριφορά της Βίκυς Καγιά εναντίον 18χρονης παίκτριας.. Η κατάσταση στο φετινό GNTM έχει ξεφύγει εκτός ορίων..

«Με έχει πιάσει ταχυπαλμία»




Το χθεσινό 20/9 επεισόδιο του GNTM 5 σχολίασε το πρωί της Τετάρτης 21/9 η εκπομπή της Φαίης Σκορδά, με την ομάδα της να εκφράσουν ανοιχτά την ενόχλησή τους με τον τρόπο της κριτικής επιτροπής απέναντι στις υποψήφιες, ενώ το ίδιο έκανε νωρίτερα και η Μαρίνα Πατούλη, αποκαλώντας μάλιστα το ριάλιτι σκουπίδι.

Η Έλενα Χριστοπούλου μάλιστα δεν δίστασε να χαρακτηρίσει ως «βία» μερικά λόγια και πράξεις των κριτών, με αφορμή μια 18χρονη που ξέσπασε σε κλάματα.

Το ξέσπασμα της Έλενας Χριστοπούλου με την κριτική στο GNTM 5

«Με έχει πιάσει ταχυπαλμία. Νιώθω και είδα βία. Δεν είναι έτσι η δουλειά μας. Αυτό είναι πάρα πολύ ‘90s όλο. Είναι ξεπερασμένο και πασέ. Στη δική μου τη δουλειά ένα κορίτσι 18 χρονών που είναι άπειρο, έρχεται για να μάθει, για να το φροντίσουμε και να το αγκαλιάσουμε, όχι για να του κάνουμε αυτό το bullying. Δεν το πιστεύω αυτό που βλέπω και δεν ξέρω ποιος το άφησε να γίνει.



Βλέπω τον Γιώργο Καράβα μετά από αυτόν τον οχετό, να σκύβει το κεφάλι. Είναι άλλο η τηλεόραση κι άλλο οι συμπεριφορές. Παλεύουμε οι άνθρωποι τα τελευταία χρόνια για να μην έχουμε αυτές τις συμπεριφορές».





ΠΗΓΗ
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.