Ads Top

GNTM 5 - Λάκης Γαβαλάς: Ο Γαβαλάς «τελειώνει» με 6 λέξεις την Σοφία Χατζηπαντελή - «Είναι μια υπάλληλος της μόδας και εγώ...»


Ο Λάκης Γαβαλάς συνεχίζει την κόντρα με την Σοφία Χατζηπαντελή, το νέο σχόλιο που έκανε, πώς την χαρακτηρίζει..

Έχει μέλλον αυτή η κόντρα...




Στην κάμερα της «Super Κατερίνας» παραχώρησε δηλώσεις ο Λάκης Γαβαλάς και μεταξύ άλλων μίλησε και για τα δύο αγαπημένα του θέματα, τη μόδα, αλλά και την Σοφία Χατζηπαντέλη. Ο σχεδιαστής μόδας για άλλη μια φορά δε μάσησε τα λόγια του και εξαπέλυσε τα πυρά του ενάντια στην κριτή του GNTM 5, που φέτος έχει σχολιαστεί όσο λίγοι και μάλιστα από τον ίδιο δεόντως.

Οι δυο τους έχουν βαρύ ιστορικό. Τη μία την έχει αποκαλέσει «Φρύδια Κάλο», λόγω των έντονων φρυδιών της, την άλλη υπονοεί ότι κάποιοι μας επιβάλουν την ίδια αλλά και την τριχοφυία της, ενώ ήρθε πρόσφατα στο φως της δημοσιότητας ο επικός τους καυγάς κάτω από φωτογραφία της στο instagram.



Τα νέα σχόλια του Λάκη Γαβαλά για την Χατζηπαντέλη

Είπε στην κάμερα του Alpha και στη Μένια Κούκου:

«Το GNTM δεν έχει να κάνει με τη μόδα. Σας παρακαλώ, να φέρετε πίσω και να σέβεστε τη λέξη μόδα. Θέλω να με ικανοποιούν και εμένα. Δεν λέω να μην υπάρχουν! Παλιά είχαμε τον μίστερ εθνικά μπούτια, μετά είχαμε την Έφη Θώδη, μετά είχαμε τον Τρύφωνα Σαμαρά, που εγώ τον αγαπώ, δεν το λέω άσχημα», είπε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.



Για τη Σοφία Χατζηπαντελή, ο Λάκης Γαβαλάς ανέφερε: «Έχει άποψη στο να κρίνει ποιος θα γίνει next top model; Αυτή c της μόδας».

Κλείνοντας, ο Λάκης Γαβαλάς είπε για τη Σοφία Χατζηπαντελή που ξάπλωσε στο πάτωμα, στο γύρισμα του GNTM: «Εγώ δεν έχω πέσει στα πατώματα για ένα μεγάλο έρωτα. Θεωρείς ότι θα πέσω για να κάνω μια λήψη και να κάνω καραγκιοζιλίκια για θεαματικότητα;».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.