Ads Top

Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Η εκκλησία, ο girly στολισμός και οι πρώτες εικόνες από την βάπτιση των διδύμων


Οι πρώτες φωτογραφίες - Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Xριστίνα Μπόμπα βαπτίζουν σήμερα τις δίδυμες κορούλες τους στη Μύκονο!

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η σύζυγός του, Xριστίνα Μπόμπα, βαφτίζουν σήμερα τις δίδυμες κορούλες τους στο εκκλησάκι της Αγίας Άννας στη Μύκονο!




Οι πρώτες εικόνες από τον στολισμό της εκκλησίας είναι υπέροχες και φυσικά... girly!

Τα δίδυμα κοριτσάκια της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη θα πάρουν τα ονόματα Αριάνα και Φιλίππα αντίστοιχα και οι δυο γονείς ανυπομονούν για την πιο λαμπερή τελετή και την πιο ευτυχισμένη μέρα για εκείνους, μετά από το γάμο τους, αλλά και την γέννηση των παιδιών τους. 

Οι πρώτες εικόνες από τον στολισμό της εκκλησίας μαρτυρούν ένα υπέροχο girly αποτέλεσμα, μιας και το χρώμα που πρωταγωνιστεί είναι το ροζ, στις περισσότερες από τις αποχρώσεις του!



Μάλιστα, στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας υπάρχει και ένα ξύλινο τραπέζι με ρόδες, που επάνω έχει μερικά ροζ γλυκάκια, αλλά και δροσιστικά ποτά, που οι καλεσμένοι της οικογένειας μπορούν να απολαύσουν αμέσως μετά το μυστήριο της βάφτισης και λίγο πριν από την λαμπερή δεξίωση, που έχουν οργανώσει ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα για να γιορτάσουν την βάφτιση της μικρής Αριάνας και Φιλίππας, που από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκαν, τους έχουν κλέψει την ολοκληρωτικά την καρδιά!










Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.