Ads Top

Παναθηναϊκός: Οι φήμες για παίκτη από Eurobasket και η τελική απόφαση για μεταγραφή από Ράντονιτς!


Όλα τα δεδομένα - Ποιον παίκτη ζητάει ο κόσμος του Παναθηναϊκού, ποιες είναι οι σκέψεις του Ράντονιτς, πως θα παραταχθεί στο Super Cup ο Παναθηναϊκός

Οι μεταγραφές μετά το Eurobasket και η 12αδα κόντρα στον Ολυμπιακό! Οι Πράσινοι θα παρουσιαστούν στο Σούπερ Καπ χωρίς το "4αρι" που ψάχνουν όλο το καλοκαίρι, ενώ παρά τη φημολογία, μοιάζει απίθανο να αποκτηθεί κάποιος παίκτες που έπαιζε τώρα στη διοργάνωση.




Παναθηναϊκός: Την Κυριακή (18/9) πέφτει η αυλαία του Eurobasket 2022, Γαλλία και Ισπανία θα μαλώσουν σαν τα κοκκόρια για την κορυφή. Οι «τρικολόρ» μοιάζουν να έχουν μεγαλύτερη ποιότητα και εμπειρία, οι Ισπανοί εμφανίζονται αποφασισμένοι να μην τα παρατήσουν. Να το παλέψουν μέχρι τέλους.

Κάπου ανάμεσα σε αυτούς τους παίκτες, είναι και δύο, που δεν έχουν βρει ακόμη τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους: ο Τομάς Ερτέλ και ο Τιμ Λουβαβού-Καμπαρό. Ο πρώτος, που κάνει μεγάλες εμφανίσεις στο Ευρωμπάσκετ, δεν θα αργήσει να αποκατασταθεί και μάλιστα λέγεται ότι ήδη έχει κλείσει στη Ζενίτ του Τσάβι Πασκουάλ.



Ο Καμπαρό, όμως, δεν έχει βρει κάτι ακόμα, ψάχνοντας πάντα στο ΝΒΑ. Εκεί έπαιζε, εκεί θέλει να συνεχίσει να βρίσκεται. Είναι ένας αθλητικός παίκτης, που δεν είναι σούπερ σταρ, έναν ρόλο, όμως, μπορεί να τον έχει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Κάτι, που ισχύει και για τον Ουκρανό Σβι Μίχαϊλιουκ, ο οποίος «κόπηκε» πριν από μερικές μέρες από τους Τορόντο Ράπτορς.

Και τον Καμπαρό και τον Ουκρανό τους ζητάνε με μεγάλη επιμονή οι φίλοι του Παναθηναϊκού στο διαδίκτυο, θεωρώντας ότι η ομάδα τους πέρα από «4άρι», χρειάζεται και ένα «3άρι», καθώς πέρα από τον Γκριγκόνις, δεν υπάρχει άλλη ικανοποιητική λύση.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς, όμως, και οι συνεργάτες του προς το παρόν τουλάχιστον ασχολούνται μόνο με το «4άρι». Και θα επιλέξουν τον εκλεκτό τους, όταν αρχίσουν τα «κοψίματα» του ΝΒΑ. Από εκεί θα πάρουν παίκτη, εκτός αν υπάρξει τεράστια ανατροπή με τον Κρις Σίνγκλετον, κάτι, που δεν προβλέπεται πάντως.



Και βέβαια προτιμούν να βρουν παίκτη, που να έχει και ευρωπαϊκή εμπειρία, ώστε να μην χρειάζεται μεγάλο χρόνο προσαρμογής.

Στο Σούπερ Καπ της Ρόδου οι «πράσινοι» θα παίξουν όπως είναι αφού δεν προλαβαίνει να έρθει ο ξένος, ενώ ως γνωστόν στις εγχώριες διοργανώσεις επιτρέπονται έξι μη Ελληνες και ο Παναθηναϊκός έχει ήδη συμπληρώσει αυτό τον αριθμό.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.