Ads Top

Πρόβλημα με Μπράντον Τόμας στον ΠΑΟΚ!


Ο ΠΑΟΚ και έμεινε στο 1-1 με τον Πανσερραϊκό και έχασε τον Μπράντον Τόμας - Τι αναφέρει η πρώτη ιατρική διάγνωση

Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Πανσερραϊκό στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα που έγινε στην Τούμπα, εκεί όπου ο Ισπανός επιθετικός αποχώρησε πιθανότατα με θλάση στο δικέφαλο από το γήπεδο.




Ο Μπράντον Τόμας πέρασε ως αλλαγή στο σημερινό φιλικό κόντρα στον Πανσερραϊκό (1-1), αλλά αποχώρησε υποβασταζόμενος κι αμέσως ο τραυματισμός του σήμανε… συναγερμό στον ΠΑΟΚ, που έχει μείνει με μόλις δύο καθαρόαιμους επιθετικούς γι’ αυτό και στη θέση του Ισπανού σέντερ φορ ξαναπέρασε ο Νέλσον Ολιβέιρα, που ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα.

Από τις εξετάσεις (μαγνητική) που θα υποβληθεί ο Ισπανός επιθετικός θα διαπιστωθεί αν υπάρχει όντως θλάση στον δικέφαλο, κάτι που θα τον αφήσει μακριά από το γήπεδο για ένα μεγάλο διάστημα και φυσικά είναι ένα σημαντικό πρόβλημα ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων που ξαναρχίζουν την ερχόμενη Κυριακή (2/10) με το ντέρμπι της Τούμπας κόντρα στον Παναθηναϊκό.



Το φιλικό αποτέλεσε μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Ραζβάν Λουτσέσκου να δώσει χρόνο σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν παίξει πολύ μέχρι στιγμής, όπως ο Νορβηγός κεντρικός αμυντικός, Ιβάν Νάσμπεργκ που ξεκίνησε δίπλα στον Γιάννη Κάργα, ο Ράφα Σοάρες, αλλά και οι νεαροί Νίκο Κουαλιάτα και Αντρέ Ρικάρντο.

Κάτω από τα δοκάρια ξεκίνησε ο Ζίβκοβιτς και στην άμυνα οι Σάστρε, Κάργας, Νάσμπεργκ και Ράφα Σοάρες. Στη μεσαία γραμμή ήταν οι Σβαμπ και Φιλίπε Σοάρες, ενώ μεσοεπιθετικά οι Καντουρί, Αντρέ Ρικάρντο, Κουαλιάτα και Ολιβέιρα.

Ο «Δικέφαλος» έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά το δυνατό σουτ του Κουαλιάτα έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της εστίας του Πανσερραϊκού, ενώ ένα λάθος του Φιλίπε Σοάρες στη μεσαία γραμμή έδωσε την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να ανοίξουν το σκορ με τον Σαΐντ στο 19ο λεπτό (0-1).



Αναμενόμενες ήταν οι πολλές αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο από τον Λουτσέσκου που έδωσε χρόνο συμμετοχής στους Ταλιχμανίδη, Νάρεϊ, Τσαούση, Τόμας, ενώ επανεμφανίστηκε μετά με αρκετό καιρό με την «ασπρόμαυρη» φανέλα ο Μουργκ.

Οι Σερραίοι είχαν δοκάρι και ο «Δικέφαλος» πίεσε για την ισοφάριση δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες με πρωταγωνιστές τους Κάργα, Τόμας, Σβαμπ και σκόρερ τον Κάλεντ Νάρεϊ που με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Οι αρχικές συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Κάργας, Νάσμπεργκ, Ρ. Σοάρες, Σβαμπ, Φ. Σοάρες, Ελ Καντουρί, Ρικάρντο, Κουαλιάτα, Ολιβέιρα.

Πανσερραϊκός: Κάτσικας, Πεταυράκης, Καρασαλίδης, Παπάζογλου, Δεληγιαννίδης, Νάτσος, Σιόντης, Μασκανάκης Μούργος, Κανίς, Σαΐντ.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.