Ads Top

Τα πρώτα ονόματα που «παίζουν» για αντι-Κορμπεράν στον Ολυμπιακό!


Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού αλλά και...πρώην προπονητής του Ολυμπιακού στη λίστα για αντι-Κορμπεράν - Τα πρώτα ονόματα που «παίζουν» δυνατά
Σε αναζήτηση προπονητή ο Ολυμπιακός, με τα ονόματα των Μπλαν, Καμπιάσο αλλά και... Ζαρντίμ, να παίζουν δυνατά.




Ο Κάρλος Κορμπεράν αποτελεί με κάθε επισημότητα παρελθόν από τον Ολυμπιακό και οι «ερυθρόλευκοι» είναι σε αναζήτηση νέου προπονητή. Δεν είναι λίγα τα ονόματα που ακούγονται αλλά και αυτά που θα ακουστούν. 



Αρχικά ο Λοράν Μπλαν. Νομίζω τα λόγια είναι περιττά όταν μιλάμε για έναν θρυλικό παίκτη – προπονητή, ο οποίος έχει κάνει φανταστική δουλειά στην καριέρα του. Ο Μπλαν φαντάζει μία άριστη λύση που θα μπορέσει να διαχειριστεί το υλικό της ομάδας και να κάνει τις απαραίτητες αλλαγές.


Το δεύτερο όνομα, είναι αυτό του Καμπιάσο. Ο θρυλικός «Κούτσου» που έχει φορέσει και τη φανέλα της ομάδας, έχει πολύ καλές σχέσεις με τον κύριο Βαγγέλη Μαρινάκη και πρόκειται για μία ηγετική φυσιογνωμία. Σίγουρα θα μπορέσει να είναι πιο…άμεσος με παικταράδες όπως αυτοί που έχει ο Ολυμπιακός.







Η τρίτη επιλογή, πρόκειται για έναν παλιό μας γνωστό. Τον Λεονάρντο Ζαρντίμ. Πέρα από τις πολλές εμπειρίες που έχει μαζέψει ο Πορτογάλος, πρόκειται για έναν άνθρωπο που ξέρει την ομάδα και είναι ειδικός στο να παίρνει αποτελέσματα.


Τα επόμενα 24ωρα θα είναι σίγουρα καυτά.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.