Ads Top

Πάνος Αργιανίδης: Αυτός είναι ο λόγος που ήθελε να αυτοκτονήσει


Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του σήμερα - Τι λένε οι γιατροί - Τι τον έκανε να θέλει να αυτοκτονήσει
Ο Πάνος Αργιαννίδης έχει κατα καιρούς απασχολήσει το πανελλήνιο δυστυχώς όμως αυτή τη φορά το έκανε για ένα πραγματικά ανησυχητικό λόγο.




Ευτυχώς πάντως τα νέα για την κατάσταση της υγείας του είναι καλύτερα και όλα δείχνουν να κυλούν ομαλά μετά απο υτή την περιπέτεια.

Πάνος Αργιαννίδης: Το χρονικό της αυτοκτονίας


Τα ξημερώματα της Τρίτης, ο Πάνος Αργιανίδης, ταμπουρώθηκε στην τουαλέτα των ΕΛΤΑ Κρυονερίου την οποία κατέστρεψε καθώς ήταν σε αμόκ και το περιστατικό έληξε με την επέμβαση της ΟΠΚΕ. Μετά τη σύλληψή του, οδηγήθηκε στο Δρομοκαΐτειο για ψυχιατρική εκτίμηση.


Το πρωί της Τετάρτης, ο πρόεδρος των εργαζομένων στο Δρομοκαΐτειο, Μιχάλης Γιαννάκος, μίλησε στο “Πρωινό” και περιέγραψε τι συνέβη κατά τη διακομιδή του Πάνου Αργιανίδη στο ψυχιατρικό ίδρυμα.

Πάνος Αργιαννίδης: Ο λόγος που τον έκανε να θέλει να αυτοκτονήσει




Παρόλο που έχουν περάσει πέντε χρόνια από τη συμμετοχή του Πάνου Αργιανίδη στο «Survivor» και ο ίδιος βρίσκεται πλέον χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από τον Αγιο Δομίνικο, φαίνεται πως εξακολουθεί να «βλέπει»… ίντριγκες και συνωμοσίες εναντίον του.

Προσπαθώντας να δικαιολογήσει το αμόκ που τον κυρίευσε προχθές τα ξημερώματα, όταν ταμπουρώθηκε στις τουαλέτες των ΕΛ.ΤΑ. Κρυονερίου απειλώντας να αυτοκτονήσει, φέρεται ότι ισχυρίστηκε ότι οι συνάδελφοί του συνωμοτούν πίσω από την πλάτη του!


Συγκεκριμένα, ο 41χρονος «μάνατζερ ράγκμπι», όπως είχε συστηθεί στο τηλεοπτικό κοινό το 2017 ο πρώην παίκτης του δημοφιλούς ριάλιτι επιβίωσης, ο οποίος εργάζεται για περισσότερο από 15 χρόνια στο τμήμα φύλαξης του κτιρίου των ΕΛ.ΤΑ. ως μόνιμος υπάλληλος (σ.σ.: για τη συμμετοχή του στο «Survivor» χρειάστηκε να πάρει άδεια άνευ αποδοχών), απέδωσε την κακή ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρισκόταν σε διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζει στον εργασιακό του χώρο. Οπως είπε, αισθάνεται ότι οι συνάδελφοί του συνωμοτούν εναντίον του, με αποτέλεσμα να του έχουν προκαλέσει ψυχικά προβλήματα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ψυχολογική κατάσταση του πρώην παίκτη του «Survivor» είναι πλέον αρκετά καλή. Είναι συνεργάσιμος, ιδιαίτερα ευγενικός με όλους μέσα στο Δρομοκαΐτειο και λαμβάνει κανονικά τη φαρμακευτική αγωγή που του έχουν συστήσει οι γιατροί.




«Ο ασθενής ήρθε χθες (ενν. προχθές) με τον πατέρα του και τον αδελφό του στα έκτακτα περιστατικά. Ηταν πάρα πολύ συνεργάσιμοι και πολύ ευγενικοί. Τον είδαν οι γιατροί, διαπίστωσαν ότι υπάρχει πρόβλημα με ψυχική νόσο στον ασθενή και εισήχθη σε ένα τμήμα οξέων περιστατικών και παίρνει τη θεραπεία του νοσοκομείου» επιβεβαίωσε ο πρόεδρος των εργαζομένων στο Δρομοκαΐτειο Μιχάλης Γιαννάκος, ο οποίος τόνισε μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό»: «Είχε προβλήματα με τη δουλειά του, με συναδέλφους, αλλά δεν μπορώ να σας πω γιατί αυτά ήταν ιατρικά απόρρητα. Είχε προβλήματα στη δουλειά του».

Την ίδια ώρα, σοκ προκαλούν οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και οι οποίες δείχνουν τι αντίκρισαν οι αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος μόλις έσπασαν την πόρτα της τουαλέτας του δευτέρου ορόφου των ΕΛ.ΤΑ. Κρυονερίου και έβγαλαν «σηκωτό» από μέσα τον πρώην παίκτη του «Survivor». 

Οπως διακρίνεται στα φωτογραφικά καρέ, ο 41χρονος τα είχε κάνει γυαλιά καρφιά, αναποδογυρίζοντας κουβάδες με σφουγγαρίστρες και σπάζοντας ό,τι έβρισκε μπροστά του.

Μάλιστα, κατά την οκτάωρη παραμονή του εκεί, έφτασε στο σημείο να ξηλώσει την… ψευδοροφή! Ολα άρχισαν στις 2 προχθές τα ξημερώματα, όταν ο πρώην «μαχητής» κλείστηκε στην τουαλέτα, απ’ όπου άρχισε να κάνει βιντεοκλήσεις σε συγγενείς του απειλώντας να κάνει κακό στον εαυτό του! 

Το επεισόδιο τελείωσε στις 10 το πρωί, με έφοδο των ανδρών της ΟΠΚΕ.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.