Ads Top

Σισέ: «Να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις κόντρα στη Ναντ»


Ο Παπ Αμπού Σισέ μίλησε εν όψει του αυριανού ματς του Ολυμπιακού με τη Ναντ για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League και τόνισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του πρέπει να δώσουν το 100%.




Ο Παπ Αμπού Σισέ μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου εν όψει της αυριανής αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Ναντ στη Γαλλία και στάθηκε στο ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του πρέπει να τα δώσουν όλα για να πάρουν τη νίκη.

Επιπλέον, ο 26χρονος σέντερ μπακ αναφέρθηκε στην επιστροφή του στη Γαλλία, στην απουσία του Εμβιλά, αλλά και στο γεγονός ότι ο προπονητής της Ναντ ζήτησε από τον κόσμο να δημιουργήσει «καυτή» ατμόσφαιρα.



Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη Ναντ: «Η Ναντ είναι μια ομάδα που είναι αρκετά συμπαγής. Εχει πολλά δυνατά σημεία. Μπορεί να μην είναι ψηλά στο πρωτάθλημα, αλλά ξέρουμε ότι τα δώσει όλα και θα παλέψει μέχρι τέλους.

Εχουμε αυτοπεποίθηση και έχουμε έμπειρους παίκτες, που ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Πρέπει να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις».

Για την επιστροφή του στη Γαλλία: «Πραγματικά, είναι ιδιαίτερα για εμένα. Εχω εδώ την οικογένειά μου, αλλά και φίλους. Εγώ όμως είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά μου».

Είναι γρήγορο το ποδόσφαιρο στη Γαλλία, στην Ελλάδα είναι πιο σκληρό. Οποια ομάδα παίζει απέναντι στον Ολυμπιακό θέλει να μας κερδίσει. Αύριο θα δούμε δύο ομάδες που είναι στο ίδιο επίπεδο, αλλά και δύο ομάδες που θα τα δώσουν όλα».

Για το γεγονός ότι ο προπονητής της Ναντ ζήτησε από τον κόσμο να δημιουργήσει «καυτή» ατμόσφαιρα: «Είμαστε προετοιμασμένοι. Ειμαστε Ολυμπιακός και έχουμε μάθει να παίζουμε σε τέτοια ατμόσφαιρα. Ξέρουμε πως είναι να παίζεις μπροστά σε θερμό κοινό».



Για την απουσία του Εμβιλά: «Ο Γιαν είναι σημαντικός παίκτης για εμάς. Ο Ολυμπιακός όμως έχει πολλές λύσεις. Υπάρχουν παίκτες που μπορούν να συμπληρώσουν το κενό. Μπορούμε να καλύψουμε τα κενά, κρατώντας το ίδιο επίπεδο. Η απουσία του ωστόσο είναι σημαντική, αφού πρόκειται για έναν κομβικό παίκτη για εμάς».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.