Ads Top

Μαρινάκης: «Καλή η κριτική, η υπερβολή βλάπτει, αυτός ο κακός Ολυμπιακός...»


Ξέσπασε ο Βαγγέλης Μαρινάκης για όσα γράφονται για τον φετινό Ολυμπιακό κατά την διάρκεια της παρουσίασης του Μίτσελ..




«Θα ήθελα να σας καλωσορίσω στην παρουσίαση του Μίτσελ. Ο Μίτσελ δεν χρειάζεται συστάσεις. Τον γνωρίζουμε όλοι. Από τη θητεία του στον Ολυμπιακό και από τη θητεία του ως κορυφαίος ποδοσφαιριστής, αλλά και ως προπονητής. Με τον Μίτσελ Ζήσαμε ωραίες στιγμές. Ανεπανάληπτες ευρωπαϊκές βραδιές. Με έναν Ολυμπιακό να παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και να κοιτάει στα μάτια τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Πρωταθλήτριες Ισπανίας, Ιταλίας. Ακόμα και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

Τους κοιτάξαμε στα μάτια και παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο. Το είχαμε ευχαριστηθεί όλοι μας. Αυτό που κατάφερε ήταν η ψυχολογία των παικτών να είναι η κατάλληλη για να αντιμετωπίσουν αυτές τις ομάδες και να τις κερδίσουν. Επίσης μας γνωρίζει καλά, γνωρίζει πολλούς ανθρώπους που είναι μαζί μας αυτά τα χρόνια. Όταν σταματήσαμε τη συνεργασία μας ο καθένας ήθελε το καλό του άλλου. Δεν υπάρχει περίοδος προσαρμογής. Αυτό που χρειάζεται είναι πολύ δουλειά. Συγκέντρωση και καλή απόδοση μέσα στο γήπεδο».

Για τις φετινές εμφανίσεις του Ολυμπιακού: «Εχουμε διαβάσει πολλά. Για έναν κακό Ολυμπιακό, που δεν τα πήγε καλά στην Ευρώπη και στην Ελλάδα. Αυτός ο κακός Ολυμπιακός, με παίκτες που δεν έπιασαν την απόδοση που θα έπρεπε. Εχει ισοφαριστεί ή έχουμε δεχθεί γκολ που άλλαξε και το αποτέλεσμα, πέντε φορές στην Ευρώπη στα στις καθυστερήσεις. Δεν είναι καλό. Δεν είναι σύμπτωση. Αλλά θα μπορούσε με την ίδια απόδοση να είχαμε διαφορετικά αποτελέσματα. Στην Ελλάδα χάσαμε επτά βαθμούς. Σύμφωνα με τα νούμερα και τα νούμερα ποτέ δεν λένε ψέματα».



«Υπάρχει μια συγκεκριμένη εφημερίδα που θεωρεί ότι είναι μια εφημερίδα του Ολυμπιακού, η ιδιοκτησία της οποίας έχει βγάλει εκατομμύρια από τον Ολυμπιακό και μέχρι σήμερα δεν έχει ξοδέψει ούτε μια… πορτοκαλάδα για τον Ερασιτέχνη. Βλέπουμε και στα πρωτοσλίδα και 2-3 που γράφουν μέσα ότι είναι σε αποστολή συνεχώς δημοσιευμάτων, που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Εχουν μοναδικό σκοπό να κάνουν ζημιά. Το αφήνω στην κρίση των Ολυμπιακών εάν πρέπει να διαβάζουν και εάν πρέπει να τα πιστεύουν. Ένα άλλο σάιτ που ανήκει στον Ρώσο και έχει ο ίδιος την ευθύνη, δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Μια συνεχόμενη λάσπη και ψέμα».

«Να είμαστε συγκεντρωμένοι και με σκληρή δουλειά θα είμαστε πάλι νικητές», κατέληξε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.