Ads Top

Υπόθεση Πάτρας - Ρούλα Πισπιρίγκου: Ο εισαγγελέας καταδικάζει την Ρούλα Πισπιρίγκου - «Σκότωσε το παιδί της για να...»


«Καταπέλτης» ο εισαγγελέας για την Πισπιρίγκου - Δεν το χωράει ο νους για ποιο λόγο σκότωσε το ίδιο της το παιδί σύμφωνα με τον εισαγγελέα..
Σε 37 σελίδες, ο εισαγγελέας αναφέρει όλες τις πτυχές της δολοφονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας από την μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου.




Με μια πρόταση-καταπέλτη κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο εισαγγελέας αναφέρει ως συμπέρασμα πως η 33χρονη δολοφόνησε την 9χρονη κόρη της, Τζωρτζίνα, για να εκδικηθεί τον σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη!

«Η κτητική εμμονή της κατηγορουμένης με τον σύζυγο της και η προδοσία που βίωσε από τις επανειλημμένες απιστίες και τη διαφαινόμενη οριστική απώλεια του (λόγω της πρόσφατης τότε και διαρκούσας έως και σήμερα εξωσυζυγικής σχέσης που συνήψε) την ώθησαν στην εξύφανση πρωτοφανούς φρικαλεότητας, εγκληματικού σεναρίου εξόντωσης της θυγατέρας τους, Γεωργίας, ως μέσο εκδίκησης» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην πρόταση του εισαγγελέα, σύμφωνα με τον ALPHA.



Παράλληλα, σύμφωνα με το Star, ο εισαγγελέας, Γιώργος Νούλης, στην πρότασή του χρησιμοποιεί βαρύτατους χαρακτηρισμούς: «Ηθελε να εκδικηθεί τον Μάνο Δασκαλάκη, γιατί την εγκατέλειψε. Είχε κτητική εμμονή μαζί του».

Χαρακτηριστικά στο απόσπασμα της πρότασής του για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, ο εισαγγελέας αναφέρει: «Η κτητική εμμονή της κατηγορουμένης με τον σύζυγό της και τη διαφαινόμενη οριστική απώλειά του, την ώθησε στην εξύφανση πρωτοφανούς φρικαλεότητας εγκληματικού σεναρίου εξόντωσης της Τζωρτζίνας ως μέσο εκδίκησης του Δασκαλάκη ενόψει και της ιδιαίτερης αδυναμίας που έτρεφε για το παιδί. Διαρκώς τελούσε σε κατάσταση αντιδικίας, ασχολούνταν μονίμως με αυτόν και τις προηγούμενες σχέσεις του. Η σκέψη της δε επικεντρωνόταν γύρω από το πρόσωπό του και φοβόταν μήπως την εγκαταλείψει».

Στην πρόταση 37 σελίδων για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, ο εισαγγελέας, σύμφωνα με το Star, μιλά και για την κεταμίνη και για τον χαρακτήρα της. Αναφέρει συγκεκριμένα για την κατηγορουμένη: «Εμφανίζει ιδέες μεγαλείου συνδεδεμένες με τη δημοσιότητα. Βρίσκεται σε διαρκή διαπραγμάτευση αλήθειας και ψέματος. Στερείται γνήσιου συναισθήματος και αντιλαμβάνεται τα παιδιά ως μία ναρκισσιστική προέκταση του εαυτού της».



Τι έψαχνε στο διαδίκτυο η Πισπιρίγκου δώδεκα μέρες πριν πεθάνει η Τζωρτζίνα

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και αφορούν τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα. Τα νέα στοιχεία αφορούν την Ρούλα Πισπιρίγκου και τις αναζητήσεις της στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με την τηλεόραση του Alpha στις 17 Ιανουαρίου του 2022 η 9χρονη εισάγεται στο Νοσοκομείο Πατρών για μία προγραμματισμένη μαγνητική τομογραφία εγκεφάλου. Το παιδί έχει μείνει τετραπληγικό και έχει επιστρέψει για έξι μήνες στο σπίτι από την μάχη που έδωσε για να κρατηθεί στη ζωή. Το πόρισμα του Εισαγγελέα, αναφέρει ότι αυτό είναι το κομβικό χρονικό σημείο που η κατηγορούμενη αποφασίζει να αλλάξει τον τρόπο δράσης της και να χρησιμοποιήσει μία φαρμακευτική ουσία, την κεταμίνη και να σκοτώσει την Τζωρτζίνα με φαρμακευτική δηλητηρίαση. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατηγορούμενη είχε κάνει κάποιες αναζητήσεις φαρμακευτικού περιεχομένου στην google.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την δημοσιογράφο Γιώτα Κηπουρού, στις 21:00 το βράδυ εκείνης της ημέρας, όσο η Τζωρτζίνα βρίσκεται στο νοσοκομείο, η μητέρα της μπήκε σε ιστότοπο με τίτλο «αναισθητικά φάρμακα» και αναζήτησε τον όρο «κεταμίνη».

Στο βίντεο που ακολουθεί εμφανίζονται αναλυτικά οι αναζητήσεις που έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου πριν πεθάνει η πρωτότοκη κόρη της:


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.