Ads Top

«Τον είδαν οι γιατροί, διαπίστωσαν ότι...»: Η πρώτη διάγνωση για τον Πάνο Αργιανίδη στο Δρομοκαΐτειο


Πώς πέρασαν οι πρώτες ώρες του Πάνου Αργιανίδη στο Δρομοκαΐτειο - Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του, τι λένε οι γιατροί

Ταμπουρωμένος στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου βρισκόταν από τα ξημερώματα της Τρίτης 20/9 ο Πάνος Αργιανίδης και απειλούσε ότι θα βάλει τέλος στη ζωή του. Ο ίδιος μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και έπειτα οδηγήθηκε για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.




Το πρωί της Τετάρτης 21/9 ο πρόεδρος των εργαζομένων στο Δρομοκαΐτειο, Μιχάλης Γιαννάκος μίλησε στην εκπομπή Πρωινό και περιέγραψε τα όσα συνέβησαν στην κλινική με τον πρώην παίκτη του Survivor.

Η κατάσταση της υγείας του Πάνου Αργιανίδη και οι πρώτες ώρες στο Δρομοκαΐτειο


«Ο ασθενής ήρθε εχθές με τον πατέρα του και τον αδερφό του στα έκτακτα περιστατικά στο Δρομοκαΐτειο. Ήταν πάρα πολύ συνεργάσιμοι και πολύ ευγενικοί. Τον είδαν οι γιατροί, διαπίστωσαν ότι υπάρχει πρόβλημα με ψυχική νόσο στον ασθενή και εισήχθη σε ένα τμήμα οξέων περιστατικών και παίρνει την θεραπεία του νοσοκομείου.



Είναι πολύ συνεργάσιμος. Είχε προβλήματα με την δουλειά του, με συναδέλφους αλλά δεν μπορώ να σας πω γιατί αυτά ήταν ιατρικά απόρρητα. Είχε προβλήματα στη δουλειά του», αποκάλυψε ο ίδιος για τον Πάνο Αργιανίδη.





ΠΗΓΗ
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.