Ads Top

Φημολογία για Πάουλο Σόουζα στον Ολυμπιακό!


Δείτε τι αναφέρει δημοσίευμα από την Βραζιλία - «Στέλνουν» Πάουλο Σόουζα στον Ολυμπιακό!

Σύμφωνα με τη βραζιλιάνικη ιστοσελίδα Globo, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον πρώην προπονητή της Φλαμένγκο, Πάουλο Σόουζα, ο οποίος ωστόσο περιμένει τις εξελίξεις στη Γιουβέντους.




Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 2-1 από τον Άρη και αμέσως μετά ανακοινώθηκε το τέλος της συνεργασίας των Πειραιωτών με τον Κάρλος Κορμπεράν. Έτσι, έχουν αρχίσει να ακούγονται ονόματα για τη διαδοχή του και ένα από αυτά είναι του Λοράν Μπλαν.

Από τη Βραζιλία προκύπτει ακόμη ένας υποψήφιος. Σύμφωνα με την Globo, οι ερυθρόλευκοι ενδιαφέρονται για τον πρώην προπονητή της Φλαμένγκο, Πάουλο Σόουζα.



Το δημοσίευμα συμπληρώνει πως ο 52χρονος Πορτογάλος προπονητής περιμένει να δει τι θα συμβεί στην Ιταλία, καθώς υπάρχει ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στη Γιουβέντους, εάν απολυθεί ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Το βιογραφικό του Σόουζα είναι βαρύ, με την τελευταία του δουλειά να είναι στη Φλαμένγκο. Έχει καθίσει σε πλήθος πάγκων. Ξεκίνησε από την Κ16 της Πορτογαλίας, ενώ συνέχισε ως βοηθός του Κεϊρός στην εθνική ομάδα της χώρας του.



Ακολούθως διατέλεσε προπονητής σε ΚΠΡ, Σουόνσι, Λέστερ, Βιντεότον, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Βασιλεία, Φιορεντίνα, Τιάνζιν, Μπορντό και εθνικής Πολωνίας.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.