Ads Top

Δοκιμή έκπληξη με Χάμες ο Κορμπεράν!


Σε ποια θέση τον δοκίμασε και τον υπολογίζει - Ποιους υπολογίζει για το «10»
Πριν τον επιλέξει για την αποστολή του αγώνα με τον Άρη ο Ισπανός τεχνικός μίλησε με τον Χάμες, είδε αυτά που ήθελε στο Ρέντη και τον πήρε μαζί του.




Όλα έγιναν γρήγορα για τον Χάμες Ροντρίγκες και τον Ολυμπιακό. Οι συζητήσεις ήταν με διαδικασίες fast track. Η συμφωνία ήρθε σχεδόν αμέσως. Έκανε… μιάμιση προπόνηση. Μπήκε στην αποστολή για τον αγώνα με τον Άρη.

Και πλέον έρχεται η ώρα και για την πρώτη εμφάνισή του. Κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει και σήμερα.

Τα βασικά ερωτήματα για την υπόθεση του Χάμες Ροντρίγκες είναι δύο. Κατ’ αρχάς είναι σε θέση να μπει και να προφέρει άμεσα αγωνιστικά στους πρωταθλητές Ελλάδας; Και τα εργομετρικά του αλλά και η πρώτη παρουσία του στις προπονήσεις των Πειραιωτών έδειξαν ότι είναι αρκετά καλά. Δεν είναι στο 100% αλλά κυρίως διότι δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του.



Ο Κάρλος Κορμπεράν συζήτησε μαζί του στην προπόνηση του Σαββάτου, τον ρώτησε εάν αισθάνεται ότι μπορεί να βοηθήσει και εάν νιώθει έτοιμος. Και από όσα συζήτησαν με τον 31χρονο μεσοεπιθετικό, κατέληξε στην απόφαση να τον πάρει μαζί του Κλεάνθης Βικελίδης.

Το δεύτερο ερώτημα έχει να κάνει με τη θέση στην οποία υπολογίζει τον Χάμες ο Κορμπεράν. Με βάση τη μια και μοναδική προπόνηση στην οποία υπήρξε διαχωρισμός σε θέσεις και ρόλους, αυτήν του Σαββάτου, ο Ισπανός τεχνικός έχει αποφασίσει να χρησιμοποιήσει σε ρόλο δεξιού εξτρέμ τον Κολομβιανό σούπερ σταρ.



Αυτό προκύπτει από το γεγονός οτι σε όλη τη διάρκεια των ασκήσεων τακτικής τον είχε με τους εξτρέμ και δη δεξιά. Αντίθετα δεν τον έβαλε στιγμή στο «10», θέση στην οποία είχε επιλέξει τους Μπιέλ, Βαλμπουενά και Φορτούνη. Δείχνοντας ότι ήδη έχει κάνει έναν πρώτο… καταμερισμό στο μυαλό του για το πώς θα χρησιμοποιηθεί ο κάθε παίκτης.

Πλέον, μένει να φανεί εάν ο Κορμπεράν θα έχει στην τελική αποστολή και εάν θα δώσει χρόνο συμμετοχής στον Χάμες κόντρα στον Άρη.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.