Ads Top

«Δεν είναι εύκολη η αποστολή Ολυμπιακού για τον επόμενο προπονητή, τα ονόματα που παίζουν!»


Ποιος πρώην προπονητής του Ολυμπιακού «παίζει», εκτός από τον Λοράν Μπλαν - Τι μετέφερε γνωστός δημοσιογράφος του Ολυμπιακού

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Νίκος Σταματέλος.




Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετά την ήττα από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη και τη λύση της συνεργασίας με τον Κάρλος Κορμπεράν, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας απέφυγε να μιλήσει συγκεκριμένα για κάποιον υποψήφιο, μιλώντας για τον Μπλαν που δείχνει τόσο σίγουρος σύμφωνα με τη δική του εκτίμηση, τον Μπενίτεθ που είχε «κόψει» τον Χάμες στην Έβερτον και τον άπειρο σε προπονητικό επίπεδο Καμπιάσο.

«Είναι σε μία περίοδο ο Ολυμπιακός, που καλείται να βρει έναν προπονητή, με μία ομάδα που δεν έχει κάνει προετοιμασία και χρειάζεται να διαχειριστεί τη συγκεκριμένη κατάσταση», ανέφερε χαρακτηριστικά και μίλησε για το ενδεχόμενο επιστροφής Μίτσελ:



«Μέχρι να έχουμε κάτι νεότερο εντός της ημέρας, να ξεκαθαρίσει το τοπίο, πρέπει να δείξουμε υπομονή. Ο Μίτσελ, για παράδειγμα, που ξέρει τον Ολυμπιακό, έχει βγει στην επιφάνεια και ξέρει να διαχειρίζεται αστέρες. Έχει μάθει το ποδόσφαιρο στη Ρεάλ Μαδρίτης και με την προσωπικότητά του, μπορεί να διαχειριστεί αστέρες όπως ο Μαρσέλο και ο Χάμες».

Για να καταλήξει, λέγοντας: «Κάθε βδομάδα γίνονται συσκέψεις, όμως σήμερα είναι διαφορετική η μέρα, και για το θέμα του προπονητή που θα ήθελαν να έρθει… χθες. Δεν είναι η πιο εύκολη αποστολή, καθώς βρισκόμαστε στις 19/9 και υπάρχουν αρκετοί προπονητές που θα το σκεφτούν αρκετά για να δώσουν τη θετική τους απάντηση».



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.