Ads Top

Το Πρωινό - Δούκισσα Νομικού: Η πρώτη εμφάνιση Δούκισσας και οι σπόντες για Λιάγκα - «Δεν θέλω να σε βλέπω από...»


Με...σπόντες ξεκίνησε η συνύπαρξη Γιώργου Λιάγκα-Δούκισσας Νομικού στο Πρωινό του ΑΝΤ1 - Δείτε όλα όσα είπε η παρουσιάστρια, πώς αντέδρασε ο Γιώργος Λιάγκας

H Δούκισσα Νομικού εισέβαλε στο Πρωινό, την ώρα που η εκπομπή θα μεταπηδά από το ενημερωτικό στο ψυχαγωγικό! 




Η παρουσιάστρια ντυμένη στα λευκά και πιο όμορφη από ποτέ καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό και τον Γιώργο Λιάγκα και αμέσως ξεκίνησαν τα πειράγματα!

Η Δούκισσα πρόσωπο με ιδιαίτερη λάμψη, αυθεντική και επικοινωνιακή προσωπικότητα, συναντά και πάλι τους τηλεθεατές, μέσα από την ψυχαγωγική ζώνη του καναλιού.

H Δούκισσα ανέφερε: «Για να μας δω λίγο μαζί… Για πες μου πώς μας βλέπεις;» με τον Γιώργο να της απαντά με χιούμορ: «Πρέπει να αδυνατίσεις λίγο…»! 



Η Δούκισσα συνέχισε: «Δεν με κοιτάς! Γιατί, δεν με κοιτάς» με τον παρουσιαστή να λέει «δεν έχω καλό προφίλ γι’ αυτό δεν σε κοιτάω…»! 

Και τότε η παρουσιάστρια του είπε: «Να σου πω; Πολύ καλά κρατιέσαι! Φοβήθηκα ότι με τα stories σου ότι δεν θα ερχόσουν σήμερα…»! 

Τότε ο Γιώργος της απάντησε: «θα μου γνωρίσεις καμία φίλη σου; Θα με αποκαταστήσεις» με την παρουσιάστρια να του λέει: «Δεν έχεις ανάγκη»!

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια τόνισε: «Νιώθω οικεία, χαρά, ευγνωμοσύνη, νιώθω πως γυρίζω στην οικογένειά μου, εδώ στον ΑΝΤ1, που ξέρω πως με αγαπάτε. Πάλι δεν με κοιτάει. Κοίταμε στα μάτια.»!

Και ο παρουσιαστής ανέφερε: «Πες γιατί δεν θα είσαι από την αρχή στην εκπομπή.»



Και τότε είπε η Δούκισσα: «Δεν θέλω να σε βλέπω από τις 10 παρά 10, δεν θα το αντέχω. Σήμερα τι ώρα βγήκα; 11:30 πήγε; Εντάξει, μπορεί να πάει στις 12, μία παρά…»
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.