Ads Top

«Η πρόταση Ολυμπιακού για Αμπουμπακάρ Καμαρά και το κέρδος του Άρη!»


Τι συμβαίνει με τον Αμπουμπακάρ Καμαρά, από που είχε πρόταση ο Ολυμπιακός και ποιο θα είναι το κέρδος του Άρη σε πιθανή πώληση..

Εξελίξεις για τον Αμπουμπακάρ Καμαρά στον Ολυμπιακό, οι οποίες περιλαμβάνουν και τον Άρη.

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά ήρθε στους πρωταθλητές Ελλάδας ως μια «ηχηρή» μεταγραφική κίνηση, όμως ακόμη και μετά την έλευση Μίτσελ, εξακολουθεί να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου. Εξελίξεις που «καίνε» και την ΠΑΕ Άρης.




Ο Μαυριτανός φορ έκανε τη διαφορά πέρσι για τον «Θεό του πολέμου» καθώς ήταν από τους βασικούς λόγους που κατάφερε να τερματίσει για 2η σερί πρωτάθλημα στην 3η θέση.

Είναι χαρακτηριστικό ότι αποτέλεσε διακαή πόθο του Πέδρο Μαρτίνς, όμως η φυγή του Πορτογάλου τεχνικού φαίνεται να «κατέστρεψε» κάθε προοπτική που υπήρχε για τον 27χρονο στον Ολυμπιακό.

Δύο προπονητές πρόλαβαν να καθίσουν, έκτοτε, στον ερυθρόλευκο πάγκο, όμως μέλλον για εκείνον δεν φαίνεται να υπάρχει για εκείνον.

Ο Καμαρά έχει προλάβει να αγωνιστεί σε μόλις δύο παιχνίδια φέτος και σε αυτά όχι σε ολόκληρο το 90λεπτο. Για την ακρίβεια σε 13 λεπτά με τη Ναντ για τους ομίλους του Europa League και σε 45′, στο 1-1 με τη Μακάμπι Χάιφα για τα προκριματικά του Champions League.

Αμέσως μετά το ματς με τη Ναντ η ΠΑΕ Ολυμπιακός αποφάσισε ο Αμπουμπακάρ Καμαρά να αποχωρήσει.

Την τελευταία ημέρα που η ελληνική μεταγραφική αγορά ήταν ανοιχτή έγινε κρούση στην Μακάμπι Τελ Αβίβ του Βλάνταν Ίβιτς ώστε ο διεθνής ποδοσφαιριστής να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Στόχος των ερυθρολεύκων ήταν οι Ισραηλινοί να αναλάβουν εκείνοι το συμβόλαιό του, ύψους 1.000.000.000 ευρώ, όμως η απάντηση που εισέπραξαν ήταν αρνητική.

Γενικότερα ο Ολυμπιακός ψάχνει στην αγορά για ομάδα που θα ήθελε να τον εντάξει στο δυναμικό της (ακούστηκε και για Εμιράτα), όμως ως τώρα δεν έχει βρεθεί τίποτα το χειροπιαστό.



Έκτοτε ο Καμαρά τέθηκε στο περιθώριο και ουσιαστικά βρίσκεται μεταξύ πάγκο κι εξέδρας. Αξίζει να σημειωθεί ο ότι στο ματς με τη Φράιμπουργκ (το 0-3) ο Κάρλος Κορμπεράν τον είχε σηκώσει για ζέσταμα, όμως παρότι το σκορ βρισκόταν στο 0-2 για τους Γερμανούς και ο Ολυμπιακός είχε ανάγκη από επιθετικό  στην 11άδα του, ο Ισπανός τεχνικός δεν τον έριξε ποτέ μέσα.

Αν κανείς περίμενε να αλλάξει κάτι μετά την έλευση Μίτσελ, περίμενε μάταια. Ο 59χρονος τεχνικός έχει ζητήσει μείωση του ρόστερ και εκτός του Μανωλά που ήδη έφυγε, σε όσους δεν υπολογίζονται φαίνεται πως βρίσκεται και ο Καμαρά. Άλλωστε οι πρωταθλητές έχουν πρόβλημα με τον αριθμό των ξένων του, και ο Μίτσελ θέλει Έλληνες ποδοσφαιριστές στον Ολυμπιακό, έτσι ώστε να χτίσει έναν κορμό.

Τις εξελίξεις με τον Αμπουμπακάρ Καμαρά παρακολουθεί και η ΠΑΕ Άρης και είναι απολύτως αναμενόμενο. Ο Θόδωρος Καρυπίδης στην αγοραπωλησία του παίκτη πέτυχε ποσοστό 30% σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός τον πουλήσει σε άλλη ομάδα.

Επιπλέον όπως ξέρουμε οι «κιτρινόμαυροι» θα ήθελαν ένα ακόμη φορ προκειμένου να πλαισιώσουν τον Αντρέ Γκρέι, το οποίο όμως δεν θα πάρουν τώρα, αλλά πιθανό να το κάνουν τον Ιανουάριο.



Αν ως τότε ο Καμαρά εξακολουθεί να μην υπολογίζεται από τους Πειραιώτες, δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο ο Άρης να κοιτάξει και πάλι προς εκείνον.

Η περίπτωση του δύσκολη, το συμβόλαιό του πολύ βαρύ για το ήδη «φορτωμένο» μπάτζετ του Άρη, αλλά φαντάζεστε έναν δίδυμο Γκρέι – Καμαρά τι θα κάνει στις αντίπαλες άμυνες;
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.