Ads Top

«Τρέλα» Τσιμιτσέλη για Μαρσέλο: «Έρχεται ζεστός-ζεστός, η μεγαλύτερη μεταγραφή στην Ελλάδα μαζί με Ριβάλντο!»


Ενθουσιασμένος ο Γιάννης Τσιμιτσέλης με την μεταγραφή Μαρσέλο - Δείτε τι δήλωσε στην Ελένη Μενεγάκη ο ηθοποιός

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλη, γνωστός οπαδός του Ολυμπιακού, δεν μπορούσε να μην σχολιάσει τη μεταγραφή του Μαρσέλο στους ερυθρόλευκους. Μάλιστα, τη χαρακτήρισε ως τη μεγαλύτερη μαζί με αυτή του Ριβάλντο.




Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Mega «Ελένη», στην πρώτη της φετινής σεζόν.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν και στην άφιξη του Μαρσέλο στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, αφού προβλήθηκε το ρεπορτάζ για την υποδοχή του παίκτη στο «Γ. Καραΐσκάκης» απόψε (5/9).



Ο ηθοποιός, γνωστός για τα ερυθρόλευκα αισθήματα του ανέφερε για την μεταγραφή αυτή: «Είναι σπουδαίο πράγμα που ήρθε ο Μαρσέλο στον Ολυμπιακό, και γενικότερα σε όποια ομάδα και αν ερχόταν, είμαι ακόμα περισσότερο χαρούμενος που ήρθε στον Ολυμπιακό. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα έρθει, γιατί είναι εν ενεργεία δεν είναι στα αζήτητα. Έπαιζε μέχρι πρότινος κανονικά στη Ρεάλ. Είναι πολύ σπουδαίος παίκτης, πολύ σπουδαίος. Λίγο τα μαλλιά να του πάρουμε λιγάκι, είναι πολύ μαλλί. Είναι εξαιρετικός. Ίσως η μεγαλύτερη μεταγραφή που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα μαζί με τον Ριβάλντο, εγώ θα έλεγα. Βέβαια ο Ριβάλντο είχε πάει και λίγο στην Κίνα, από εδώ από εκεί. Αυτός έρχεται κατευθείαν από το πρωτάθλημα Ισπανίας, ζεστός-ζεστός».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.