Ads Top

«Η απόφαση Μίτσελ για Πασχαλάκη-Τζολάκη στον Ολυμπιακό!»


Τι αναφέρει δημοσίευμα - Ποιος θα είναι ο Νο1 στον Ολυμπιακό, τι έχει αποφασίσει ο Μίτσελ για Πασχαλάκη και Τζολάκη

Ο Ισπανός κόουτς έχει αποφασίσει για τον βασικό του τερματοφύλακα. Ποιος θα είναι ο πρώτος γκολκίπερ μετά τον τραυματισμό του Βατσλίκ, σε τι κατάσταση βρίσκεται ο πρώην του ΠΑΟΚ και πότε θα πάρει τα γάντια του βασικού.




Ολυμπιακός: Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης θα φορέσει τελικά τα ερυθρόλευκα μετά από ένα μεγάλο σήριαλ που κράτησε ολόκληρο το καλοκαίρι, καθώς ο τραυματισμός τού Τόμας Βατσλίκ στις υποχρεώσεις τής Εθνικής του ομάδας ανάγκασε τους Ερυθρόλευκους να ενεργοποιήσουν τη σκέψη για την έλευση ενός τερματοφύλακας που θα είναι έτοιμος να αναλάβει άμεσα υποχρεώσεις ως Νο2 ή ακόμα και ως Νο1.

Αρχικά να τονίσουμε ότι αυτή η εξέλιξη δείχνει αυτό που έχετε διαβάσει πολλές φορές στο sportdog μέσα στο καλοκαίρι: Στο Λιμάνι δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Κρίστινσον! Όχι γιατί ο διεθνής Ισλανδός τερματοφύλακας δεν είναι έχει αξία, αλλά γιατί η φθορά τού πάγκου τον έχει αφήσει πίσω. Με αποτέλεσμα να μην μπορεί να θεωρηθεί αξιόπιστη λύση ως Νο2, είτε με τον Βατσλίκ στο Νο1 είτε με τον Τζολάκη.

Για αυτό και μέσα στο καλοκαίρι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είχαν προσπαθήσει, όπως είχατε διαβάσει σε αποκλειστικό θέμα του Ευάγγελου Μίχου στο sportdog, να τον παραχωρήσουν στη Μίντιλαντ. Η παραχώρηση δεν είχε προχωρήσει και αυτός ήταν ο κύριος λόγος που δεν είχε αποκτηθεί ο Πασχαλάκης. Και δεν θα είχε αποκτηθεί αν δεν υπήρχε ο τραυματισμός τού Τσέχου πορτιέρε, καθώς ο Μίτσελ δεν ήθελε να προστεθεί κανένας νέος παίκτης στο γκρουπ που θα δουλεύει.



Αυτό που έχει τώρα σημασία, είναι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης να δώσει άμεσα τις αγωνιστικές εγγυήσεις που χρειάζεται, ώστε να υπάρξει ηρεμία στο θέμα του τερματοφύλακα. Γιατί ναι μεν ο Μίτσελ είχε αποφασίσει ακόμα και πριν από τον τραυματισμό τού Βατσλίκ να δώσει τα γάντια τού βασικού στον Τζολάκη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μέσα στο επόμενο τρίμηνο που θα απουσιάζει ο Τσέχος δεν θα αλλάξει το στάτους βασικού-αναπληρωματικού τερματοφύλακα που έχει τώρα ο Ολυμπιακός.

Γιατί ο Πασχαλάκης έχει τεράστια εμπειρία, έχει κάνει πρωταθλητισμό για χρόνια στον ΠΑΟΚ, ενώ έχει και πολλές ευρωπαϊκές εμπειρίες. Δεν πρέπει, επίσης, να ξεχνάμε ότι βρίσκεται σταθερά και στις κλήσεις της Εθνικής ομάδας, κάτι που δείχνει ότι αναγνωρίζουν όλοι την αξία του. Να συμπληρώσουμε κάτι ακόμα: Και το πρώτο διάστημα της παρουσίας του στον Δικέφαλο είχε βρει μπροστά του τον Ρέι, που η ομάδα του είχε δώσει πολλά λεφτά για να παραχωρήσει εν λευκώ τα γάντια του Νο1, αλλά τελικά ο Αλέξανδρος είχε αλλάξει στάτους στους Θεσσαλονικείς και έγινε άνετα 11αδάτος.

Αυτό που, επίσης, έχει πολύ μεγάλη σημασία είναι ότι ο πεπειραμένος τερματοφύλακας προφανώς και γνώριζε μέσα στο καλοκαίρι πώς κρατηθεί σε σούπερ φόρμα και το έκανε: Με ατομικές και πολύ σκληρές προπονήσεις! Η θέση τού τερματοφύλακα είναι ιδιαίτερη και ο Πασχαλάκης ολόκληρο το καλοκαίρι στον Άγιο Κοσμά έφτυσε αίμα για να μείνει σε σούπερ fit κατάσταση και, παρότι δεν ήταν σε ρυθμό/υποχρεώσεις ομάδας, ανάγκασε τον Πογέτ που τον είδε σε προπονήσεις να τον πάρει στις υποχρεώσεις της Εθνικής.



Κι εδώ αξίζει να θυμίσουμε την ατάκα ανθρώπου τής Εθνικής στο sportdog, όταν αναφέρθηκε ότι ο Πασχαλάκης άφησε έκπληκτους όλους τους συμπαίκτες του και το τεχνικό τιμ και θα μπορούσε να είχε παίξει εκείνος αντί του Βλαχοδήμου! "Μπαίνει και παίζει τώρα", ήταν η ατάκα που ακούσαμε, κάτι που δείχνει ότι ο Πασχαλάκης διατηρεί το πολύ υψηλό κίνητρο που είχε και, τώρα, έχει την ευκαιρία του στον Ολυμπιακό.

Ομάδα που, για όποιον δεν το θυμάται, έχει ειδική σχέση με τον Έλληνα άσο, δεδομένου ότι  στα μικράτα του είχε περάσει από τις ακαδημίες του συλλόγου.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.