Ads Top

Κλήθηκε στην Εθνική Ανδρών ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης!


Γράφει ιστορία ο ο 18χρονος στόπερ του ΠΑΟΚ, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης - Επιβράβευση από Πογιέτ και κλήση στην Εθνική Ανδρών!

Ο 18χρονος στόπερ του ΠΑΟΚ, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις με την ασπρόμαυρη φανέλα και ο Γκουστάβο Πογιέτ τον επιβραβεύει με κλήση στην Εθνική Ανδρών!




Τι κι αν δεν έχει κλείσει ακόμη τα 19, ο Κρητικός στόπερ φαντάζει η μεγάλη αποκάλυψη του ΠΑΟΚ και της φετινής σεζόν, απολαμβάνοντας φανέλα βασικού από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, στο πλευρό του Ίνγκι Ίνγκασον! 

Από το στάδιο της προετοιμασίας, όλα τα βλέμματα στράφηκαν στον Κουλιεράκη, ο οποίος άρπαξε την ευκαιρία του από τα μαλλιά και πραγματοποιεί υψηλές πτήσεις με την ασπρόμαυρη φανέλα παρά το νεαρό  της ηλικίας του. 



Μια ακόμη πρόσθεσε και εχθές στο Γεντί Κουλέ, σε μια μεστή εμφάνιση στα μετόπισθεν, προσφέροντας χαμόγελα ικανοποίησης στις τάξεις του ΠΑΟΚ δεδομένου πως πρόκειται για ένα δικό τους πρότζεκτ του εξελίσσεται με ταχύτατους ρυθμούς φέτος…

Μια περίπτωση που δεν θα μπορούσε να περάσει στα ψιλά και στα κλιμάκια της Εθνικής Ανδρών, με τον Γκουστάβο Πογιέτ να τον συμπεριλαμβάνει στις κλήσεις του  για τους αγώνες του Nations League! 



Ο τραυματισμός του Γιώργου Τζαβέλλα διαφοροποίησε τα δεδομένα εντός του συγκροτήματος, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό να στρέφεται στον 18χρονο αμυντικό του ΠΑΟΚ που απολαμβάνει τους πρώτους… καρπούς μιας πολλά υποσχόμενης σεζόν με τους Θεσσαλονικείς!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.