Ads Top

«Η απόφαση Μίτσελ για Ντεναγιέρ!»


Αποφασίζει άμεσα ο Μίτσελ - Ο Ολυμπιακός του έδωσε λίστα με τους διαθέσιμους στόπερ - Τι είναι πιο πιθανό να συμβεί

Ο Ολυμπιακός έδωσε λίστα με κεντρικούς αμυντικούς στον Μίτσελ, με πρώτο τον Ντεναγιέρ, και ο Ισπανός τεχνικός δίνει την τελική του απάντηση.




Η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κώστα Μανωλά στη Σάρτζα και η αποχώρησή του από την αμυντική γραμμή του Ολυμπιακού, είναι πιθανό να προκαλέσει ενίσχυση στους Ερυθρόλευκους. Με την απόφαση, ωστόσο, να μην είναι οριστική. Και να περνάει από τις βουλές του Μίτσελ. 

Με τον νέο προπονητή να είναι αυτός που θα πάρει την τελική απόφαση . Μια απόφαση που στη συγκεκριμένη φάση έχει πρόσωπο και ονοματεπώνυμο: Τζέισον Ντεναγιέρ.

Παρότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαδικασία αποσυμφόρησης του ρόστερ του, από την πλευρά της διοίκησης των Πειραιωτών τέθηκε στα υπόψη του Μίτσελ το όνομα του Ντεναγιέρ. 

Η περίπτωσή του βρίσκεται σε μια μίνι λίστα προσθηκών που θα μπορούσαν να γίνουν στους Ερυθρόλευκους. Το όνομα του 27χρονου πρώην βασικού κεντρικού αμυντικού της Λιόν και 35 φορές διεθνή με την Εθνική Βελγίου, ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος και αποτελεί ουσιαστικά τον καλύτερο ποδοσφαιριστή που έχει μείνει χωρίς ομάδα στη διεθνή αγορά.

Ο 27χρονος στόπερ έχει απορρίψει δεκάδες προτάσεις αυτό το καλοκαίρι. Αλλά φτάσαμε 24 Σεπτεμβρίου και πλέον τα περιθώρια για να βρει ομάδα στενεύουν. Μάλιστα, ο ίδιος καίγεται πλέον να υπογράψει κάπου, καθώς δεν θέλει να χάσει το τρένο του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Θέλει να πάει σε κάποιον σύλλογο που θα του δώσει την ευκαιρία να επανέλθει σε καλή κατάσταση. Και πλέον και οι απαιτήσεις του έχουν αλλάξει δραστικά.



Ο Ντεναγιέρ παραμένει ακόμη στα πλάνα του ομοσπονδιακού τεχνικού των Βέλγων, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ισπανός προπονητής τον κάλεσε κανονικά στην αποστολή για τα παιχνίδια του Nations League, με αντιπάλους Ουαλία και Ολλανδία, παρά το γεγονός ότι είναι χωρίς ομάδα από τη στιγμή που αρνήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Λιόν. «Ο Τζέισον θα δουλέψει με την ομάδα όλη την εβδομάδα, αλλά δεν θα παίξει στα δύο παιχνίδι», δήλωσε ο Μαρτίνεθ, εξηγώντας ότι είναι σημαντικό για τον ίδιο να δείξει εμπιστοσύνη και στήριξη στον παίκτη, ο οποίος αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παίκτες της Εθνικής Βελγίου, κάνοντας ό,τι είναι δυνατόν για να είναι έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης για το Μουντιάλ.

Η υπόθεση του Ντεναγιέρ είναι πλέον αποκλειστικά στα χέρια του Μίτσελ. Εάν ο 59χρονος τεχνικός κρίνει ότι χρειάζεται έναν ακόμη κεντρικό αμυντικό, τότε θα γίνει κίνηση για την απόκτησή του. Εάν όχι, ο Ολυμπιακός θα μείνει με τους Σισέ, Μπα, Ρέτσο και Σωκράτη. Με τις πιθανότητες αυτή τη στιγμή να είναι μοιρασμένες. Καθώς είναι αλήθεια ότι ιντριγκάρει η περίπτωση του Βέλγου στόπερ.



Ο δυναμικός κεντρικός αμυντικός μετά από 4 χρόνια και 138 συμμετοχές (8 γκολ, 2 ασίστ) με τη φανέλα της Λιόν, αποφάσισε το καλοκαίρι να αποχωρήσει. Ξεκίνησε την καριέρα του από της ακαδημίες της Μάντσεστερ Σίτι και πριν τον αγοράσει το 2018 η γαλλική ομάδα, είχε αγωνιστεί ως δανεικός σε Σέλτικ (46 συμμετοχές, 6 γκολ, 2 ασίστ), Γαλατασαράι (50 ματς, 4 ασίστ) και Σάντερλαντ (27 ματς, 1 ασίστ).
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.