Ads Top

Επιβεβαιώνει ο Νικολακόπουλος: «Προχωρημένες επαφές με Χάμες Ροντρίγκες ο Ολυμπιακός!»


Ο Ολυμπιακός πάει να πυροδοτήσει δεύτερη «βόμβα» που θα ακουστεί σε όλη την Ευρώπη - Τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες
Τις πληροφορίες από Μέσα της Κολομβίας, που θεωρούνται έγκυρα, σύμφωνα με τις οποίες ο Ολυμπιακός είναι σε πολύ προχωρημένες συζητήσεις για τον Χάμες Ροντρίγκες μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.




Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας ανέφερε πως «επικαλούμαι αυτές τις πηγές, γιατί από τον Ολυμπιακό δεν προκύπτει το παραμικρό για την υπόθεση».

Για να προσθέσει στη συνέχεια, ότι «αυτό που μπορώ να αντιληφθώ, μέσα και από άλλες πληροφορίες, είναι πως πράγματι υπάρχουν συζητήσεις για τον Χάμες, ο οποίος υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να φύγει από την Αλ Ραγιάν, αλλά δεν υπάρχει συμφωνία αυτή τη στιγμή».



Παράλληλα, ο Κώστας Νικολακόπουλος είπε πως «εμπλέκεται ο Μέντες που έχει καλές επαφές και έχει κάνει δουλειές με τον Ολυμπιακός, και μας συνηθίζει σε τέτοιες κινήσεις και φέτος έκανε με τον Μαρσέλο, μας λέει ότι πρέπει να είμαστε σε… αναμμένα κάρβουνα».



Και κατέληξε, λέγοντας: «Η ουσία είναι πως υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις και είμαστε εν αναμονή της έκβασης, αφού εκεί παίρνει πάνω από 4 εκατ. ευρώ το χρόνο και πρέπει να βρούμε και τις φόρμουλες που συζητούνται».


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.