Ads Top

Ανατροπή στον Άρη με Βελάσκεθ!


Τι συνέβη - Γιατί «παγώνει» και η περίπτωση του Χούλιο Βελάσκεθ για τον Άρη, σε τι διαφώνησαν οι δύο πλευρές

Τι κι αν το βράδυ της Πέμπτης (2/9) η ΠΑΕ Άρης γνωστοποιούσε πως βρισκόταν στην διαδικασία ανταλλαγής συμβολαίων με τον Χούλιο Βελάσκεθ, έχοντας συμφωνήσει ουσιαστικά μαζί του στους βασικούς πυλώνες της επικείμενης συνεργασίας;




Μόλις ένα 24ώρο αργότερα, οι «κίτρινοι» ενημέρωσαν πως προέκυψαν δύο ακόμα ενδιαφέρουσες περιπτώσεις προπονητών, οι οποίες την έβαλαν στη διαδικασία να πατήσει…φρένο στην ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Βελάσκεθ.

Έτσι διέκοψε (προσωρινά ή μόνιμα, δεν διευκρινίστηκε) τις συζητήσεις με την πλευρά του Ισπανού κόουτς.

Σύμφωνα πάντως με καλά πληροφορημένες πηγές του  SDNA,  κατά τη διάρκεια της ανταλλαγής εγγράφων – συμβολαίων μεταξύ των δύο πλευρών, υπήρξαν κάποιες σημαντικές αποκλίσεις (κατά τον Βελάσκεθ) στους αρχικούς προ (συμφωνημένους) όρους για το...γάμο με τον Άρη



Συν το «αγκάθι» της αποζημίωσης σε περίπτωση πρόωρης αποχώρησης του Ίβηρα τεχνικού από τον πάγκο των «κιτρίνων» που προϊόντος του χρόνου δεν ξεπεράστηκε.

Όλα αυτά προκάλεσαν την έντονη δυσαρέσκεια του κόουτς, το «πάγωμα» των συζητήσεων και με τα τωρινά δεδομένα φαίνεται πως ακυρώνουν και το project της μεταξύ τους συνεργασίας.

Εκτός πάλι κι αν ο Άρης αποφασίσει μετά το ντέρμπι (4/9) με τον ΠΑΟΚ να επανέλθει στην υπόθεση Βελάσκεθ με τους όρους συνεργασίας που είχαν συμφωνηθεί σε προφορικό επίπεδο μεταξύ των δύο πλευρών.



Φτάνει φυσικά σε αυτή την περίπτωση ο Ισπανός κόουτς να δείξει τη διάθεση να επανέλθει στις συζητήσεις και να μην έχει…γειώσει οριστικά πλέον την προοπτική της μετακόμισής του στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό των «κιτρίνων».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.