Ads Top

Μπράτσος: «Θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω από το ματς»


Μπορούσε και τη νίκη στο Καραϊσκάκη ο Βόλος, όπως δήλωσε ο προπονητής του, Κώστας Μπράτσος!
Ο Βόλος έφυγε από το "Γ. Καραϊσκάκης" με το βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στον Ολυμπιακό αφού η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 1-1.




Ο Κώστας Μπράτσος μετά το τέλος της αναμέτρησης μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του αν και θα μπορούσαν να έχουν πάρει κάτι παραπάνω από το ματς όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

Αρχικά, μιλώντας στην Cosmote TV και σε ερώτηση για το εάν έχει ακόμα ψηλούς παλμούς από την ένταση του αγώνα τόνισε: "Τα παιδιά παίζουν μέσα, αλλά η δική μας ένταση δεν περιγράφεται. Είχαμε εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε περισσότερο χρόνο απ' όσο θα μπορούσαμε. Παρ' όλα αυτά μας δυσαρεστεί το γκολ που δεχτήκαμε. Θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε και κάτι παραπάνω. Θα πρέπει να είμαστε ταπεινοί και να συγχαρώ τα παιδιά για την προσπάθειά τους".



Για το ντεμπούτο του Οζέγκοβιτς και εάν έμεινε ικανοποιημένος από αυτό: "Εφόσον σκόραρε τι άλλο να ζητήσω. Είναι λίγες ημέρες ακόμα μαζί μας και είναι λογικό να μην έχει ακόμα προσαρμοστεί. Αυτό το γκολ είναι ένα θετικό πρόσημο για το τι μπορούμε να περιμένουμε"

Για το γεγονός ότι ο Βόλος έχει νικήσει την ΑΕΚ και τώρα πήρε βαθμό από τον Ολυμπιακό και το πού μπορεί να φτάσει ο Βόλος είπε: "Αν είμαστε ταπεινοί και κοιτάμε στο έδαφος κανείς δεν μπορεί να μας απαγορεύσει να κοιτάμε πιο ψηλά"
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.