Ads Top

Νέο μεταγραφικό «χτύπημα»: Ανακοίνωσε και Σαμασέκου ο Ολυμπιακός!


Ο Ολυμπιακός μετά τον Σεντρίκ Μπακαμπού ανακοίνωσε την συμφωνία και με τον Ντιαντιέ Σαμασέκου!

Ο Ολυμπιακός λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Σεντρίκ Μπακαμπού, επισημοποίησε και τη συμφωνία με τον Ντιαντιέ Σαμασέκου.




Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει τη μια σπουδαία μεταγραφή μετά την άλλη τις τελευταίες ώρες. Μετά τη νέα «βόμβα» με τον Χάμες Ροντρίγκες και την επισημοποίηση της συμφωνίας με τον Σεντρίκ Μπακαμπού, οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν και την απόκτηση του Ντιαντιέ Σαμασέκου.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας που έχουν κάνει ένα εντυπωσιακό ντεμαράζ στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου συμφώνησαν χθες με τη Χόφενχαϊμ να πάρουν δανεικό τον 26χρονο αμυντικό χαφ από το Μάλι.

Ο Σαμασέκου που είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της πατρίδας του είναι ένα καθαρό αμυντικό χαφ και έρχεται στο λιμάνι να πλαισιώσει τον Γιαν Εμβιλά. Πρόκειται για έναν παίκτη που αυτή τη στιγμή έχει χρηματιστηριακή αξία 16.000.000 ευρώ.



Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σαμασέκου φέτος έχει πραγματοποιήσει 3 συμμετοχές με τη φανέλα της γερμανικής ομάδας, ενώ προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν, στην οποία είχε 25 συμμετοχές, με 2 γκολ και 1 ασίστ. Συνολικά στην καριέρα του, σε επίπεδο συλλόγων, έχει καταγράψει 250 συμμετοχές, με 4 γκολ και 13 ασίστ.

Δείτε την ανάρτηση του Ολυμπιακού:






ΠΗΓΗ
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.