Ads Top

Ξαφνικό πρόβλημα με Εμβιλά στον Ολυμπιακό!


«Νοκ άουτ» με Ναντ ο Εμβιλά - Τι συνέβη, τι αποκάλυψε ο Κώστας Νικολακόπουλος, ποιος θα πάρει την θέση του στην 11αδα

Απρόοπτο με τον Γιαν Εμβιλά στον Ολυμπιακό παραμονές της πρεμιέρας στους φετινούς ομίλους του Europa League απέναντι στη Ναντ.




Ξαφνικό πρόβλημα στον Ολυμπιακό ενόψει της πρεμιέρας στους φετινούς ομίλους του Europa League απέναντι στη Ναντ (8/9, 22:00)!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιαν Εμβιλά αναμένεται να είναι νοκ άουτ από την αναμέτρηση με τα «καναρίνια».

Ο Γάλλος μέσος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις, ενώ νιώθει και μία αδιαθεσία και έτσι ο Κάρλος Κορμπεράν δεν μπορεί να τον υπολογίζει. Ο Ισπανός τεχνικός θα περιμένει και την πρωινή προπόνηση της Τετάρτης (7/8), αλλά οι πιθανότητες είναι ξεκάθαρα εις βάρος του Εμβιλά. Έτσι, τη θέση του στο αρχικό σήμα των Πειραιωτών αναμένεται να πάρει ο Πιερ Κούντε.



Από ‘κει και πέρα, στο κέντρο της άμυνας ως παρτενέρ του Σισέ θα είναι ο Κώστας Μανωλάς, αφού ο Ουσεϊνού Μπα είναι τιμωρημένος και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό, λόγω της θλάσης που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα.

Όσον αφορά τα άκρα της επίθεσης, λογικά στο ένα θα είναι ο Γιώργος Μασούρας και στο άλλο ένας εκ Μπιέλ ή Μπόουλερ.



Τέλος, ανοικτή είναι η θέση του φορ, καθώς ακόμη ο Κάρλος Κορμπεράν δεν έχει καταλήξει ακόμη εάν θα ξεκινήσει με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί ή τον Χουάνγκ Ουί-Τζο.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.