Ads Top

Ολυμπιακός: «Η επιλογή Μίτσελ και ο λόγος που δεν ήρθαν Μαρθελίνο και Μπλάν!»


Τι αναφέρει δημοσίευμα - Πώς οδηγήθηκε στην επιλογή Μίτσελ ο Ολυμπιακός, τι ζήτησαν Μπλαν και Μαρθελίνο

Μετά από επτά χρόνια επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Μίτσελ. Τι συνέβη με τους Μπλάν και Μαρθελίνο.

Ο Ολυμπιακός είχε ανάγκη άμεσα έναν άνθρωπο που θα βάλει σε τάξη την κατάσταση στην ομάδα. 




Πως στον πάγκο του Ολυμπιακού θα κάτσει ή ο Μπλαν ή ο Μίτσελ. Τελικά ο Ισπανός είναι ο εκλεκτός του Βαγγέλη Μαρινάκη, τι έγινε με τον Γάλλο και τον Μαρθελίνο.

Ο εμπνευστής Μίτσελ ήταν η σίγουρη λύση για τον Ολυμπιακό και η ασφαλής. Με την έννοια πως δεν χρειάζεται χρόνια προσαρμογής, τον ξέρουν και τους ξέρει όλους. Και είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός για να αλλάξει το κλίμα στα αποδυτήρια και την ψυχολογία των παικτών.

Οι Ισπανοί αναφέρουν πως ο Μίτσελ έρχεται στην Ελλάδα για να υπογράψει συμβόλαιο δύο ετών. Η αλήθεια είναι πως ο 59χρονος κόουτς μπορεί να δώσει άμεσα και γρήγορα λύσεις στα θέματα του Ολυμπιακού. Η απορία και η όποια ένσταση έχει να κάνει με το μακροπρόθεσμο πλάνο. Αυτό βέβαια είναι μια άλλη ιστορία και στην παρούσα φάση οι ανάγκες του Ολυμπιακού είναι διαφορετικές.



Δεν έχει επιβεβαιωθεί το παραμικρό από τον Ολυμπιακό, αλλά είναι δεδομένο πως από τη στιγμή που δεν προχώρησαν οι υπόλοιπες λύσεις, ο Μίτσελ είναι αυτός που θα αναλάβει.

Ολυμπιακός: Γιατί Μίτσελ και όχι Μπλαν, ή Μαρθελίνο

Ο Λοράν Μπλαν ήταν ο νούμερο 1 στόχος. Ο άνθρωπος ο οποίος θα μπορούσε να βάλει τις βάσεις για μία νέα ομάδα στα επόμενα χρόνια. Με άλλα λόγια, να χτίσει από την αρχή. Ο Γάλλος τεχνικός ζήτησε ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο για να συμφωνήσει. Πολύ έξω από τα ελληνικά δεδομένα. Πιο έξω κι από τα συμβόλαια των Χάμες και Μαρσέλο για να γίνει αντιληπτό.



Ο Ολυμπιακός είχε τη διάθεση να το ξεπεράσει αυτό το πρόβλημα κάνοντας την υπέρβαση. Αλλά ο Μπλαν ήθελε χρόνο να απαντήσει. Χρόνο ο Ολυμπιακός δεν είχε, επομένως πήρε παρακάτω. Το παρακάτω ήταν ο Μαρθελίνο. Μια πραγματικά δύσκολη περίπτωση για να πει το «ναι». Το καλοκαίρι ήταν απρόσιτος, πλέον είχε διάθεση να ακούσει, αλλά οι διαπραγματεύσεις θα χρονοτριβούσαν, με αμφίβολο αποτέλεσμα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.