Ads Top

Η απάντηση Αλαφούζου-Σαββίδη στην πρόσκληση Μελισσανίδη για τα εγκαίνια!


Ήρθαν οι πρώτες απαντήσεις στην πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα πρόσκληση Μελισσανίδη - Θα είναι στην «ΟPAP Arena» Σαββίδης και Αλαφούζος; Δείτε τι απάντησαν επίσημα..

Παναθηναϊκός: Θα εκπροσωπηθεί η ΠΑΕ στα εγκαίνια, αλλά όχι από τον Αλαφούζο





Ο Γιάννης Αλαφούζος παρότι ήθελε να δώσει το παρών στα εγκαίνια της «Opap Arena», δεν θα τα καταφέρει λόγω ενός προσωπικού ζητήματος. Θα υπάρξει διοικητική εκπροσώπηση για το τριφύλλι.

Ο Γιάννης Αλαφούζος είχε απευθείας τηλεφωνική επικοινωνία με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, από τον οποίο προσκλήθηκε στα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, που θα γίνουν την Παρασκευή.



Η αλήθεια είναι ότι ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ήθελε να παραστεί κανονικά, ωστόσο λόγω ενός προσωπικού θέματος δεν θα τα καταφέρει τελικά.

Φυσικά το τριφύλλι θα εκπροσωπηθεί διοικητικά, ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Αλαφούζος έβλεπε πολύ θετικά αυτή την κίνηση και αν δεν είχε το προσωπικό ζήτημα θα έδινε κανονικό το παρών.

ΠΑΟΚ: Δεν θα πάει στα εγκαίνια του γηπέδου της ΑΕΚ ο Σαββίδης

Ο Ιβάν Σαββίδης δεν θα παρευρεθεί στα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ όπως έγινε γνωστό έχει προσκαλέσει τους προέδρους όλων των ομάδων της Super League για να παρευρεθούν στα εγκαίνια του νέου γηπέδου της, μεταξύ αυτών και του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη.



Ο ισχυρός άνδρας του «δικεφάλου του Βορρά», ωστόσο, δεν θα δώσει το παρών. 

Ο λόγος δεν είναι προσωπικός, αλλά επειδή ο Σαββίδης δεν συνηθίζει να κάνει δημόσιες εμφανίσεις.

Άλλωστε, σπάνια εμφανίζεται και σε αγώνες του ΠΑΟΚ (μετά το πέρας της τιμωρίας που είχε), οπότε δεν θα είναι ούτε στα εγκαίνια του γηπέδου της ΑΕΚ.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.