Ads Top

Η πρώτη μεταγραφή Παναθηναϊκού τον Ιανουάριο!


Τι θέλει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς - Ποιος...τελειώνει από τον Παναθηναϊκό με εισήγηση του

Η κίνηση που προσπάθησε να κλείσει το Τριφύλλι και τα δύο κενά που υπάρχουν στο πράσινο ρόστερ, μετά και τις προσθήκες των Τσόκαϊ και Τρουιγιέ.




Με υπερπροσπάθεια στο φινάλε των μεταγραφών, ο Παναθηναϊκός έστω και με καθυστέρηση κατάφερε να υπογράψει δύο παίκτες για τον άξονα. Τον Ένις Τσόκαϊ και τον Αλέξις Τρουιγιέ.

Πλην του Αλβανού και του Γάλλου χαφ, όμως, οι Πράσινοι προσπάθησαν τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών να αποκτήσουν και εξτρέμ επίσης. Χωρίς να προλάβουν, εν τέλει, να ολοκληρώσουν την κίνηση. Οπότε όσες προσθήκες δεν μπόρεσε να κάνει λοιπόν η ομάδα το καλοκαίρι, έχουν μετατεθεί πια αναγκαστικά για τον Ιανουάριο και μετά το Μουντιάλ.



Η μία θέση λοιπόν που επιθυμούν ενίσχυση στο Τριφύλλι είναι εκείνη του εξτρέμ. Η προεργασία έχει ήδη γίνει, επομένως αυτό μπορεί να βοηθήσει ώστε να μη χαθεί πολύ χρόνος τον Γενάρη και να κλείσει, όσο το δυνατόν συντομότερα, ο εκλεκτός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. 

Μιλάμε για παίκτη που θα αγωνίζεται κατά βάση στο δεξί άκρο, καθώς αριστερά υπάρχουν ήδη οι Βέρμπιτς, Αϊτόρ.

Από εκεί πέρα οι Πράσινοι έχουν ανοιχτά ραντάρ και για φορ. Ο Σπόραρ είναι δίχως συζήτηση ο βασικός επιθετικός της ομάδας, όμως από τη στιγμή που πριν το καλοκαίρι αποχώρησαν και ο Μακέντα και ο Καρλίτος, στο κλαμπ έμεινε ένα κενό στη γραμμή κρούσης. 



Με δεδομένο ότι ο Καμπετσής δεν υπολογίζεται ενεργά, ο Παναθηναϊκός θέλει να ενισχύσει με ακόμα έναν στράικερ το δίδυμο Σπόραρ-Ιωαννίδη στη θέση. 

Τέλος, πάντα στη λίστα παραμένει και ο Κρίστενσεν της Νόρτζελαντ, ο οποίος από το χειμώνα μπορεί να διαπραγματευτεί ελεύθερα με το Τριφύλλι.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.