Ads Top

Η «προφητεία» Λίτσας Πατέρα για την Βασίλισσα Ελισσάβετ!


Η Λίτσα Πατέρα είχε προβλέψει τον θάνατό της; Ανατριχιαστική αποκάλυψη πριν από 1 χρόνο σε άρθρο της - Τι είχε γράψει η Λίτσα Πατέρα

«Από τον Σεπτέμβριο του 2021, πριν από έναν χρόνο, είχα γράψει άρθρο για τη βασίλισσα Ελισάβετ» είπε η Λίτσα Πατέρα.




Η Μεγάλη Βρετανία πενθεί για την επί επτά δεκαετίας βασίλισσα της η οποία έφυγε από την ζωή σε ηλικία 96 χρόνων, με την Λίτσα Πατέρα μάλιστα να αποκαλύπτει πως πως πριν από ακριβώς έναν χρόνο, είχε κατά κάποιο τρόπο προβλέψει το συγκεκριμένο γεγονός!

Τα πολλά προβλήματα κινητικότητας της «Lilibet» το τελευταίο διάστημα είχαν εντείνει την ανησυχία, με τον θάνατό της να φέρνει συγκίνηση, αλλά και χιούμορ στο Twitter.

Η γνωστή αστρολόγος λοιπόν κατά τη διάρκεια της σημερινής εκπομπής του «Πρω1νού» στον ΑΝΤ1 αναφέρθηκε σε αυτό το γεγονός, αποκαλύπτοντας πως έναν χρόνο πριν είχε πει ότι οι δυσκολίες στη ζωή της δεν θα αργήσουν να έρθουν.

«Από τον Σεπτέμβριο του 2021, πριν από έναν χρόνο, είχα γράψει άρθρο για τη Βασίλισσα Ελισάβετ, αναλύοντας το αστρολογικό προφίλ της.



Η βασίλισσα, Ταύρος πρώτων ημερών, είχε μεγάλο σταυρό που σήμαινε ότι είχε να περάσει στη ζωή της πολλά», είπε η Λίτσα Πατέρα.

«Τότε έγραφα λοιπόν πως το δυσαρμονικό «Τ» που έχει Άρη, Δία, Κρόνου και Ποσειδώνα και τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει, αλλά και τη δύναμή της να επιβάλλει τη θέλησή της.

Πρέπει να πούμε ότι αυτό το «Τ» σύντομα θα ενεργοποιηθεί και πάλι φέρνοντας αντίστοιχες δυσκολίες στο προσκήνιο. Δεν το έχω δει εγώ παιδιά, αλλά οι πλανήτες μιλάνε. Ανατριχιάζω, πιστεύω τόσο πολύ στην αστρολογία», κατέληξε η Λίτσα Πατέρα.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.