Ads Top

«Εκκαθάριση» στον Ολυμπιακό: «Οι παίκτες που «τελειώνουν» μετά τον Κορμπεράν!»


Τι αναφέρει δημοσίευμα - Δεν αποκλείεται ακόμη και να «σπάσουν» συμβόλαια.. Ποιοι παίκτες αναμένεται να αποχωρήσουν, ποιος Έλληνας από βασικός πάει...εξέδρα!

Μετά τον προπονητή, αποχωρούν και παίκτες. Ιδού η μαύρη λίστα. Η ήττα από τον Άρη και η γενικότερη εικόνα της ομάδας το τελευταίο διάστημα, αναμένεται να φέρει μεγάλες αλλαγές και στο ρόστερ των Πειραιωτών. Ποιοι θα ακολουθήσουν τον Ισπανό προπονητή και ποιος βασικότατος θα πάει... στην εξέδρα.




Με τον χειρότερο τρόπο έχει ξεκινήσει η σεζόν για τον Ολυμπιακό, ο οποίος ελπίζει πως τα σπουδαία μεταγραφικά αποκτήματα του Σεπτεμβρίου και η απόλυση του Κάρλος Κορμπεράν μετά το… βατερλό με τον Άρη, θα του δώσουν την απαραίτητη ώθηση ώστε να βγει απο το αγωνιστικό τέλμα.

Τα αρνητικά αποτελέσματα και η άσχημη εικόνα της ομάδας οδήγησαν τους ιθύνοντες των Πειραιωτών να τρέξουν για σοβαρή ενίσχυση τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών, προχωρώντας σε ολικό "λίφτινγκ" του έμψυχου δυναμικού. Άλλωστε εκτός από τα κενά στο ρόστερ, υπάρχουν βασικοί παίκτες που δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, που μοιάζει "σκιά" του εαυτού του στο πρώτο κομμάτι της σεζόν. Αποκορύφωμα η μετριότατη παρουσία του στη "συντριβή" από τη Φράιμπουργκ (0-3), όπου η... ανυπαρξία του Ολυμπιακού στη μεσαία γραμμή οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην κακή απόδοση του Έλληνα άσου.



Με δεδομένο ότι αποκτήθηκε ο Σαμασέκου με μεγάλες προσδοκίες και επιστρέφει από τραυματισμό ο Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ, τα πράγματα για τον Μπουχαλάκη ζορίζουν. Ήδη ο Κάρλος Κορμπεράν εμπιστευόταν περισσότερο τους Εμβιλά, Κούντε και Χουάνγκ για τον χώρο του κέντρου. 

Ο Σαμασέκου αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού και ο Κασάμι έρχεται για να δώσει επιπλέον λύσεις, συνεπώς ο Μπουχαλάκης θα βρεθεί έκτος στην "ιεραρχία" του Ισπανού τεχνικού αναφορικά με τις θέσεις της μεσαίας γραμμής.

Έρχονται εκκαθαρίσεις

Μετά τις τελευταίες προσθήκες, που δεν συνοδεύθηκαν από τις ανάλογες αποχωρήσεις, το ρόστερ του Ολυμπιακού είναι ασφυκτικά γεμάτο, γεγονός που δημιουργεί προβλήματα. Ακόμα και στις προπονήσεις τα πράγματα θα είναι δύσκολα για τον νέο προπονητή, από τη στιγμή που θα έχει να διαχειριστεί ένα ρόστερ περίπου 40 παικτών. Ειδικά εφόσον αρκετοί από αυτούς δεν υπολογίζονται και δεν λαμβάνουν καν μέρος στα οικογενειακά διπλά στου Ρέντη.

Αυτός είναι ο λόγος που τον μεταγραφικό "οργασμό" των τελευταίων ημερών αναμένεται να διαδεχθεί ένα... κύμα αποχωρήσεων στο "ερυθρόλευκο" ρόστερ.

Παίκτες όπως οι Λαλά, Κούτρης, Κεϊτά, Ανδρούτσος αποτελούν "βαρίδια" μιας και δεν υπολογίζονται αγωνιστικά για τη φετινή σεζόν, ενώ υπάρχουν άλλοι που για διάφορους λόγους δεν βρίσκονται στις βασικές επιλογές. Ο Λάιντνερ δεν έχει κάνει ακόμα επίσημο ντεμπούτο με τον Ολυμπιακό, ο Αγκιμπού Καμαρά δεν είναι σε καλή κατάσταση και το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν σενάρια περί δανεισμού του, ο Αμπουμπακάρ Καμαρά προβληματίζει και ο Βρουσάι έχει καιρό να πατήσει χορτάρι σε επίσημο ματς.



Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν αποφασίσει να ελαφρύνουν το ρόστερ, επιστρατεύοντας κάθε δυνατό μέσο. Ακούγεται πως σκοπεύουν να προχωρήσουν ακόμα και σε "σπάσιμο" συμβολαίων, σε περιπτώσεις που δεν θα βρεθεί άλλη λύση και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η νέα ήττα από τον Άρη, θα επισπεύσει τις διαδικασίες!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.