Ads Top

«Προβληματισμένοι με Βρσάλικο στον Ολυμπιακό!»


Προβληματισμός για Βρσάλικο στον Ολυμπιακό - Επανέρχεται ο....κομμένος στην πρώτη ομάδα, τι αναφέρει δημοσίευμα

Οι αλλαγές στον Ολυμπιακό είναι σαρωτικές, με μία από αυτές να αφορούν ένα από τα μεγάλα ονόματα που αποκτήθηκε το καλοκαίρι. Εκείνο του Σίμε Βρσάλικο.




Στον Ολυμπιακό έχουν μπει επίσημα πια στην εποχή Μίτσελ, με τις αλλαγές όμως στους Ερυθρόλευκους να μη σταματούν στον πάγκο.

Ένας από αυτούς μάλιστα είναι ο Σίμε Βρσάλικο, που μπορεί το καλοκαίρι να αποκτήθηκε ως "βόμβα", αλλά στην πράξη έχει απογοητεύσει με την εικόνα του στο χορτάρι.

Δεν ήταν μόνο ο τραυματισμός του Κροάτη που είχε κάνει τον Άβιλα βασικό. Αυτό αποδείχθηκε και στα ματς με Βόλο-Φράιμπουργκ όπου ξεκίνησε βασικός ο Βρσάλικο, όντας σε αμφότερα αρνητικός. Και προφανώς για να το είδαμε εμείς, το είχαν διαπιστώσει νωρίτερα κι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού.



Μάλιστα όπως προκύπτει από τις νεότερες πληροφορίες, η κακή εικόνα του πρώην δεξιού μπακ της Ατλέτικο οδηγεί τους Πειραιώτες να επαναφέρουν στο ρόστερ τον Κέβιν Λαλά, προκειμένου να υπάρχει αξιόπιστη εναλλακτική πίσω από τον Άβιλα! 

Υπενθυμίζεται, ότι ο Γάλλος είχε κοπεί από το ρόστερ και ήταν στη λίστα για αποχώρηση, αλλά να που τελικά βρίσκει την ευκαιρία να επιστρέψει (έστω σε πρώτη φάση) στο ροτέισον.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.