Ads Top

Η δήλωση όλο νόημα Γιαννακόπουλου για Ολυμπιακό - «Αν ακούγαμε ό,τι λέγεται το καλοκαίρι, ο Ολυμπιακός θα...»


Η επιστροφή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου φέρνει και...σχόλιο όλο νόημα και για Ολυμπιακό!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τόνισε πως το «Παύλος Γιαννακόπουλος» έχει γίνει θεσμός, αναφέρθηκε στις αλλαγές στην Ευρωλίγκα με την έλευση Μποντιρόγκα, ενώ μίλησε και για τη φετινή στελέχωση του ρόστερ.




Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήταν στο πάνελ για την παρουσίαση του 4ου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», τόνισε πως έχει γίνει θεσμός πια, αναφέρθηκε ακόμη στις αλλαγές στην Ευρωλίγκα με την έλευση Μποντιρόγκα, ενώ μίλησε και για τη φετινή στελέχωση του ρόστερ.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση του ρεπόρτερ Παναθηναϊκού του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, Γιώργου Πετρίδη, σχετικά με τη φετινή στελέχωση του ρόστερ, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντησε: «Δεν είναι σωστό να κρίνει κάποιος το καλοκαίρι. Αν δίναμε βάση στο τι γίνεται κάθε καλοκαίρι, θα έπρεπε ο Ολυμπιακός να είναι νταμπλούχος κάθε χρόνο και ο Παναθηναϊκός να έχει προβλήματα και δυσκολίες. Υπάρχει σωστός χρόνος για ασφαλή συμπεράσματα, όταν έχουν δώσει ματς μαζί και έχει περάσει κάποιος καιρός. Αυτήν τη στιγμή, ό,τι και να πω, είναι λόγια ενός ανθρώπου, που βλέπει μεταγραφές να γίνονται. Τα υλικά είναι καλά, αλλά περνάει από το χέρι του… μάγειρα να βγουν στο παρκέ».

Σε δεύτερη ερώτηση, δε, του Πετρίδη, για το ΟΑΚΑ αυτήν τη φορά, είπε: «Στις 19 Μαΐου πέρασε ο νόμος ότι θα έρθει το ΟΑΚΑ στα χέρια μας για τα επόμενα 50 χρόνια. Κάναμε κάποιους προγραμματισμούς, ώστε να γίνει καταπράσινο και να έχουν χτιστεί κάποιες σουίτες, όμως έχει πάει πίσω λόγω κάποιων αστοχιών που υπήρξαν. Είμαι βέβαιος ότι από τη στιγμή που υπάρχει ο νόμος και η θέληση, θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα για να έρθει στα χέρια μας και ο Παναθηναϊκός να έχει το γήπεδο που του αξίζει, εκεί όπου ανδρώθηκε, μεγάλωσε και πανηγύρισε τα έξι ευρωπαϊκά».



Από εκεί και πέρα, αναφέρθηκε στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», το οποίο έχει γίνει θεσμός, όπως τόνισε, ενώ σχολίασε τις αλλαγές στην Ευρωλίγκα με την έλευση του Ντέγιαν Μποντιρόγκα.

Αναλυτικά, είπε για το τουρνουά:

«Είναι η τέταρτη χρονιά που γίνεται το τουρνουά, μπορώ να πω ότι είναι θεσμός. Δίνει τη δυνατότητα στις ομάδες να δουν σε τι κατάσταση βρίσκονται και να δουν τις άλλες ομάδες, αλλά και για εμάς τους παλιότερους να θυμόμαστε και για τους νεότερους να μαθαίνουν τι προσέφερε ο Παύλος Γιαννακόπουλος στο μπάσκετ. Έχουμε δυνατές ομάδες εδώ, θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους μας από την Ιταλία, το Ισραήλ και την Τουρκία. Ελπίζω να γίνουν ωραίοι αγώνες, ο αθλητισμός είναι για να ενώνει και όχι να χωρίζει. Μακάρι να ζήσουμε μια χρονιά μακριά από τραυματισμούς με μεγάλες συγκινήσεις, άλλαξαν πολλά στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, τα καλύτερα είναι μπροστά μας. Μετά από μια μεγάλη περίοδο με απαγορεύσεις συγκεκριμένης μερίδας πολιτών, πλέον μπορεί καθένας να έρθει στο γήπεδο να δει την ομάδα του από κοντά. Ελπίζω να έρθει ο κόσμος να στηρίξει τη νέα προσπάθεια. Ο Παναθηναϊκός είναι μια νέα ομάδα, ελπίζω να υπάρξει η δύναμη της κερκίδας να στηρίξει τη νέα προσπάθεια».



Για την πρόσφατη αλλαγή που έγινε στην ηγεσία της Ευρωλίγκας και τι να περιμένουμε από την ηγεσία του Ντέγιαν Μποντιρόγκα: «Συνήθως οι αλλαγές γίνονται με σκοπό το καλύτερο. Ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα ως αθλητής είχε το ήθος που έχει μείνει στην ιστορία. Πιστεύω πως και σαν παράγοντας θα μείνει στην ιστορία, αλλά πρέπει να το δείξει στην πράξη. Οι άνθρωποι που έφυγαν δεν άφησαν τον πήχη πολύ ψηλά, δεν είναι δύσκολο κάποιος να πάει καλύτερα. Θα το δούμε, όμως, στην πράξη. Οφείλουμε όλοι να τους στηρίξουμε και να μας στηρίξουν για να έχουμε ένα καλύτερο προϊόν από αυτό που είχαμε την τελευταία 20ετία».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.