Ads Top

«Τελειωμένος με Μπόλονι, πρωταγωνιστής και βασικός με Γιοβάνοβιτς!»


Ποιος παίκτης του Παναθηναϊκού από εκεί που ήταν...τελειωμένος, απογείωσε την καριέρα του με τον Γιοβάνοβιτς στον πάγκο!

Κάνει απίθανα πράγματα σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν, κουβαλώντας όσο κανείς άλλος τον Παναθηναϊκό μεσοεπιθετικά. Κι αυτό, ανεβάζει συνεχώς τις ποδοσφαιρικές "μετοχές" του.




Είναι τόσο απρόβλεπτό μερικές φορές το ποδόσφαιρο. Το καλοκαίρι του 2021, ο Αϊτόρ ήταν να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό. Ο παίκτης είχε ειδοποιηθεί να φέρει πρόταση, από τη στιγμή που και ο ίδιος παρουσίαζε τάσεις φυγής, μετά την καταστροφική παρουσία Μπόλονι στον πάγκο.

Όντως, ο Ισπανός εξτρέμ προσέγγισε το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων (σ.σ. ιδιαίτερα από την πατρίδα του), ωστόσο καμία δεν είχε τη διάθεση να προσφέρει χρήματα στην ΠΑΕ για την παραχώρησή του. Κάπως έτσι, λοιπόν, ο παίκτης έμεινε στην Αθήνα.



Η αρχή, επί Ιβάν Γιοβάνοβιτς πια στην τεχνική ηγεσία, ήταν όπως αναμενόταν. Ο Αϊτόρ αγωνιζόταν από ελάχιστα, έως καθόλου. Ποτέ δεν ήταν, όμως, εκτός ομάδας. Και όταν η απόδοση κάποιων παικτών έπεσε αισθητά (σ.σ. Χατζηγιοβάνης και Βιτάλ τότε), ο Ίβηρας εξτρέμ βρήκε χώρο. Τα λεπτά του όλο και αυξάνονταν και φτάσαμε στο σήμερα, όπου ο Ισπανός είναι από τους καλύτερους παίκτες του Παναθηναϊκού!

Αν την περσινή σεζόν έκανε φοβερά πράγματα, τότε φέτος κάνει απίθανα. Σε 7 επίσημα παιχνίδια μετρά 5 γκολ (μετά το χατ-τρικ με τον ΠΑΣ Γιάννινα) και 2 ασίστ, την ίδια ώρα που πέρσι είχε όλη τη χρονιά 9 γκολ και 10 ασίστ. Αν συνεχίσει έτσι, τότε ο Παναθηναϊκός τα καλύτερα ακόμα δεν τα έχει πάρει από τον Ισπανό!

Προ μερικών μηνών, ο Παναθηναϊκός είχε δικαιολογημένα άλλες προτεραιότητες για τις ανανεώσεις, με πρώτη τον Χουάνκαρ. Πλέον, με τις μεταγραφές να έχουν τελειώσει και τυπικά, είναι εμφανές ότι οι Πράσινοι θα ήταν καλό να μην χάσουν άλλο χρόνο και να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι με τον Αϊτόρ, για την υπογραφή νέου συμβολαίου μαζί του, καθώς το τρέχον λήγει το προσεχές καλοκαίρι του 2023.



Πέραν του ότι συνιστά έναν σούπερ ποιοτικό ποδοσφαιριστή, μιλάμε για ένα παιδί 26 ετών με μεταπωλητική αξία, εν δυνάμει, μεγάλη. Και προφανώς, αυτή η "μεταμόρφωση" του Αϊτόρ δεν θα γινόταν ποτέ, αν δεν έβαζε το... χέρι του ο Γιοβάνοβιτς. Με τον Ιβάν να αποδεικνύει, ξανά, το πόσο επιδραστικός είναι με τους παίκτες του.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.