Ads Top

«Η μαύρη λίστα Μίτσελ στον Ολυμπιακό!»


Έρχονται μεγάλες αλλαγές, αποφασισμένος να μειώσει το ρόστερ ο Μίτσελ - Ποιοι ακολουθούν τον Κώστα Μανωλά, τι αναφέρει δημοσίευμα..

Ο Έλληνας άσος ήταν ο πρώτος που έφυγε, ακολουθούν κι άλλοι! Το Sportdog.gr εδώ και μέρες σας έχει ενημερώσει για την... εκκαθάριση που θα γίνει στο ερυθρόλευκο ρόστερ και ήδη ο Ισπανός κόουτς από την παρουσίασή του έβγαλε εκτός ομάδας 16 παίκτες.




Ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή διαθέτει 38 ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της πρώτης ομάδας και ο Μίτσελ ζήτησε ουσιαστικά μαζί με τους τερματοφύλακες 27 ποδοσφαιριστές!

Εάν πούμε ότι οι Κασάμι και Πασχαλάκης έχουν κλείσει, τότε αυτό το νούμερο εκτοξεύεται στους 40 ποδοσφαιριστές και θα πρέπει να... κοπεί διψήφιος αριθμός που θα πρέπει να αξιοποιηθεί από τη δεύτερη ομάδα ή να απελευθερωθεί ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Γενάρη.

Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός διαθέτει 4 αριστερά μπακ και αν θεωρηθεί πως οι Μαρσέλο και Ρέαμπτσιουκ είναι αναντικατάστατοι, τότε οι Λάιτνερ και Κούτρης είναι τα πρώτα φαβορί για να κοπούν άμεσα.



Κοιτώντας στα δεξιά, ο Ολυμπιακός διαθέτει 4 μπακ, τους Λαλά, Βρσάλκο, Άβιλα και Ανδρούτσο. Αρχικά πολλοί θα περίμεναν να είναι δεδομένη η οριστική απενεργοποίηση των Ανδρούτσο και Λαλά, ωστόσο στον Ολυμπιακό υπάρχει προβληματισμός για τον Βρσάλκο! Κάτι που σημαίνει ότι θα επαναξιολογηθεί ο Λαλά, που δεν αποκλείεται να μπει πιο ενεργά στο ροτέισον, εάν κερδίσει τον Μίτσελ!

Από εκεί και πέρα, στα... στόπερ ξεκίνησε η πρώτη αποχώρηση, μιας και αποφασίστηκε να φύγει για τα Εμιράτα ο Μανωλάς που είχε ένα αρκετά υψηλό συμβόλαιο στον Ολυμπιακό. Έτσι, πλέον έχουν μείνει οι Μπα, Σωκράτης, Σισέ και Ρέτσος που σημαίνει ότι και ποσοτικά και ποιοτικά δεν θα υπάρξει κάποια αποχώρηση.

Όσον αφορά τους γκολκίπερ θα παραμείνει εκτός ροτέισον ο Κρίστινσον, για να πορευθεί ο Ολυμπιακός με τους Βατσλίκ, Τζολάκη και Πασχαλάκη, ενώ στον άξονα δύσκολα θα αλλάξει κάτι για τους Σαμασέκου, Εμβιλά, Μπουχαλάκη, Κούντε, Χάμες!
 
Το πιθανότερο είναι να συνεχίσει να μην υπολογίζεται ο Αγκιμπού Καμαρά, που δεν βρήκε ομάδα, ενώ εκκρεμεί και το τι θα γίνει με τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος περιμένει μετά τη διακοπή να αρχίσει να φορτσάρει για να πάρει ευκαιρίες. Από εκεί και πέρα δύσκολα είναι τα πράγματα και για τον Ντε Λα Φουέντε, ο οποίος είχε απογοητεύσει με τον Βόλο, ενώ λογικά εκτός θα συνεχίσουν να είναι και οι Βρουσάι, Αμπουμπακάρ, αλλά και ο πιτσιρικάς Κεϊτά.



Αυτομάτως, λοιπόν, φαίνεται πως είναι εκτός ομάδας οι Κρίστινσον, Ανδρούτσος, Μανωλάς, Λάιτνερ, Κούτρης, Αγκιμπού Καμαρά, Ντε Λα Φουέντε, Αμπουμπακάρ, Βρουσάι, Κεϊτά, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και άλλες εκπλήξεις, πέρα από την επικείμενη φυγή Μανωλά.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.