Ads Top

Φημολογία για μεταγραφή στόπερ στον Ολυμπιακό μετά την αποχώρηση Μανωλά!


Τι αναφέρει δημοσίευμα - Ποιοι κορυφαίοι στόπερ είναι ελεύθεροι αυτή την στιγμή

Η φυγή Μανωλά από τον Ολυμπιακό ανοίγει ξανά τη συζήτηση για το αν πρέπει να αποκτηθεί κεντρικός αμυντικός άμεσα.

Ο Κώστας Μανωλάς είναι εκτός Ολυμπιακού, καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στο Ντουμπάι. Ο Μίτσελ ήταν ξεκάθαρος όταν έλεγε πως θέλει μικρότερο ρόστερ, αλλά δεν είναι βέβαιο πως ο Μανωλάς ήταν μέσα σε αυτό το γκρουπ. Όχι μόνο λόγω αξίας, αλλά και λόγω θέσης.




Ο Ολυμπιακός έχει πρόβλημα στις θέσεις των κεντρικών αμυντικών πλέον. Με την μέτρια παρουσία που είχαν οι Μανωλάς και Παπασταθόπουλος είχε έλλειμμα ποιότητας, τώρα έχει και ποσοτικό πρόβλημα. Με άλλα λόγια, δεν γίνεται να πάει μόνο με τέσσερις στόπερ μέχρι τη διακοπή του Μουντιάλ η ομάδα του Πειραιά. Αυτή τη στιγμή στο ρόστερ είναι οι Σισέ, Μπα, Παπασταθόπουλος και Ρέτσος.

Οι δύο Σενεγαλέζοι δεν έδειξαν σε καλή κατάσταση στο ματς με την Φράιμπουργκ. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα. Ας μην ξεχνάμε πως είναι και οι δύο ξένοι. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να βρίσκονται σχεδόν πάντα στην αποστολή για τα παιχνίδια της Super League. Που σημαίνει πως η λίστα με τους πέντε επιτρεπόμενους ξένους στενεύει, όπως και οι επιλογές που θα έχει ο Μίτσελ. Επιπρόσθετα, ο Ρέτσος δεν δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση, ενώ ο Σωκράτης έχει αρχίσει επίσης να βγάζει προβλήματα τραυματισμών.

Αδύνατο να καλυφθεί εσωτερικά η φυγή Μανωλά



Ποιοι παίκτες πέρα από τους προαναφερθέντες μπορούν να παίξουν ως κεντρικοί αμυντικοί; Ο Εμβιλά έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν. Όχι με ιδιαίτερη επιτυχία, μιας και έλειψε πολύ από τη μεσαία γραμμή. Τώρα βέβαια εκεί, υπάρχει ο Σαμασέκου, αλλά δεν είναι ούτε ο Γάλλος, ούτε ο μέσος από το Μάλι «σκληροί». Θα χρειαστεί έναν παίκτη που να βγαίνει πρώτος στην μπάλα.

Ο Σίμε Βρσάλικο είναι παίκτης που μπορεί να παίξει και στο κέντρο της άμυνας. Υπάρχει ένα μεγάλο «αλλά» ωστόσο. Είναι σημαντικό πρώτα ο Κροάτης να βρει τον εαυτό του. Μπήκε πιο νωρίς για να βοηθήσει, υπέστη θλάση, έπαιξε απανωτά με Φράιμπουργκ και Άρη και η κατάσταση έγινε χειρότερη. Επομένως, θα αργήσει να είναι στο 100% του. Και δεν μπορείς μέσα σε όλα αυτά να του αλλάξεις και θέση.

Οι ελεύθεροι στόπερ για τον Ολυμπιακό

Μέχρι το τέλος του Σεπτέμβρη, ο Ολυμπιακός έχει δικαίωμα να πάρει κάποιον παίκτη από τους ελεύθερους. Υπάρχει μια λίστα με αρκετές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ήδη την έχουν ξεσκονίσει και περιμένουν ασφαλώς και τη συζήτηση με τον Μίτσελ. Μπορεί ο Ισπανός τεχνικός να κάνει την έκπληξη και να μη ζητήσει άλλο κεντρικό αμυντικό.



Στο παρελθόν άλλωστε, έχει ενεργήσει με τέτοιο τρόπο. Καλύπτοντας κενά που προκύπτουν εσωτερικά. Πάντως, από τη λίστα ξεχωρίζει το όνομα του διεθνή Βέλγου στόπερ, Τζέισον Ντεναγιέρ. Ο τελευταίος είναι στο στόχαστρο της Γουλβς και της Σέλτικ, έχει πολύ υψηλό κασέ, επομένως είναι πολύ δύσκολη περίπτωση. Παρεμπιπτόντως, αν και χωρίς ομάδα κλήθηκε στην εθνική Βελγίου. Δεν είναι ο μόνος βέβαια. Υπάρχουν πολλά και ενδιαφέροντα ονόματα. Αν ο Ολυμπιακός θελήσει, θα βρει. Και ανάλογα με το πόσο καλή είναι η περίπτωση, θα πάρει στόπερ. Αν μπορεί να πάρει για παράδειγμα τον Ντεναγιέρ, ή τον Μανγκαλά, θα γίνει συζήτηση…
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.