Ads Top

Το ντεμπούτο Μαρσέλο στον Ολυμπιακό!


Πότε θα είναι έτοιμος ο Μαρσέλο - Πώς ξεκίνησε στις προπονήσεις, τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες

Με διπλή προπόνηση έπιασε δουλειά στον Ολυμπιακό ο Μαρσέλο, ο οποίος μίλησε με τον Κάρλος 
Κορμπεράν και τους συνεργάτες του.

Στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού βρέθηκε για πρώτη φορά χθες ο Μαρσέλο. Ο Βραζιλιάνος σταρ, μετά τη μεγάλη υποδοχή που του επιφύλασσαν οι Πειραιώτες και οι οπαδοί τους, πήγε στου Ρέντη, όπου μίλησε με τον Κάρλος Κορμπεράν και τους συνεργάτες του.




Ο 34χρονος άσος εξήγησε τι ατομικές προπονήσεις είχε κάνει το προηγούμενο διάστημα και φυσικά γνωρίστηκε με τους νέους του συμπαίκτες.

Η πρώτη εντύπωση που έδωσε ο Μαρσέλο ήταν πως πρόκειται για έναν ευχάριστο και χαλαρό τύπο, ο οποίος έχει διάθεση για πολλή δουλειά για να μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα.

Ο Βραζιλιάνος μπακ-χαφ ξεκίνησε με χαλαρή ατομική προπόνηση το πρωί, ενώ το απόγευμα έκανε διπλή επιπλέον προπόνηση για να επιτευχθεί ο στόχος που έχει θέσει και ο ίδιος.



Εκείνο που περιμένουν πολλοί είναι το πότε θα κάνει το ντεμπούτο του ο Μαρσέλο. Όλα δείχνουν ότι η πρώτη επίσημη εμφάνισή του με τα ερυθρόλευκα θα γίνει σε περίπου δύο εβδομάδες. 

Δηλαδή, δύσκολα θα παίξει ή θα ξεκινήσει σε αγώνα του Ολυμπιακού πριν από τη διακοπή του Σεπτεμβρίου, για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.



Πολλά θα εξαρτηθούν από τη δουλειά που θα κάνει ο ίδιος στις προπονήσεις, χωρίς κανένας να έχει διάθεση να πάρει ρίσκο και να πιέσει τον ποδοσφαιριστή.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.