Ads Top

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - Κατερίνα Στικούδη: Η αντίδραση και οι «σπόντες» όταν ρωτήθηκαν για το backstage του J2US (vid)


«Είχα απαντήσει θετικά αλλά…» - Τι έχει συμβεί ανάμεσα στις δύο γυναίκες, ποια θα είναι στα backstage του J2US..

Το βράδυ της Παρασκευής 16 Σεπτεμβρίου η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με τον Στάθη Σχίζα και η Κατερίνα Στικούδη βρέθηκαν στην ίδια εκδήλωση και έκαναν δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες.




Οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τόσο την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου όσο και την Κατερίνα Στικούδη για τα backstage του “J2US” με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη.

Να θυμίσουμε πως η Αλεξάνδρα είχε εκφράσει την επιθυμία της να βρεθεί στο μουσικό show, ενώ η Κατερίνα έκανε μία ανάρτηση-ανακοίνωση στο Instagram ότι θα είναι εκείνη η παρουσιάστρια του backstage. Ωστόσο, η τραγουδίστρια λίγες ώρες μετά διέγραψε τη δημοσίευση.

Όσα είπαν η Κατερίνα Στικούδη και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου




«Ευτυχώς που υπάρχει το Instagram και μαθαίνουμε κι εμείς τα γεγονότα», είπε ο Στάθης Σχίζας στις τηλεοπτικές κάμερες, με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να συμπληρώνει: «Δε μπορώ να πω περισσότερα πράγματα. Ό,τι ξέρετε, ξέρω. Σαν άνθρωπος λειτουργώ με το τηλέφωνο. Προτιμώ να κλείνω τις δουλειές μου από το τηλέφωνο ή από συνάντηση κι όχι να ανακοινώνω πράγματα μέσα από το Instagram. Μου είχε γίνει κρούση για τα παρασκήνια του J2US. Είχα απαντήσει θετικά, αλλά το αποτέλεσμα είναι άλλο, οπότε προχωράμε. Το αποτέλεσμα το έμαθα από την ανάρτηση της Κατερίνας, όπως και όλοι μας νομίζω. Όλα στη ζωή γίνεται για κάποιον λόγο. Δεν στενοχωριέμαι. Κάτι που δεν γίνεται μπορεί να φέρει κάτι άλλο. Θεωρώ πιο επαγγελματικό να μην χειριζόμαστε τα πράγματα μέσω social».



Από την πλευρά της, η Κατερίνα Στικούδη ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους χωρίς όμως να θέλει να δώσει ξεκάθαρη απάντηση.

«Όλα θα ανακοινωθούν οι άλλοι όταν πρέπει. Δεν μπορώ να κάνω καμία δήλωση πάνω σε αυτό το θέμα», είπε η Κατερίνα Στικούδη.

ΠΗΓΗ
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.