Ads Top

Σασμός: Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα προβληθεί Δευτέρα και Τρίτη από τον ALPHA


Τι έχει συμβεί, γιατί ο ALPHA «έκοψε» τον Σασμό αυτή την Δευτέρα και Τρίτη - Πότε θα προβληθεί έκτακτο επεισόδιο

Χωρίς Σασμό θα μείνουν οι τηλεθεατές την ερχόμενη Δευτέρα (26-09) και Τρίτη (27-09) λόγω αλλαγής προγράμματος του Alpha.




Σύμφωνα με την ενημέρωση του σταθμού τη Δευτέρα 26 και την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου δεν προβάλλονται επεισόδια του «Σασμού», διότι υπάρχει η απευθείας μετάδοση των αγώνων του UEFA Nations League.


Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 26/09 θα μεταδοθεί ο αγώνας Αγγλίας – Γερμανίας στις 21:45 και την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου θα μεταδοθεί ο αγώνας Ελλάδας – Β.Ιρλανδίας στις 21:45.

Την Τετάρτη 28 και την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου τα επεισόδια του «Σασμού» προβάλλονται, κανονικά στην ώρα τους, στις 21:00.

Λόγω αυτής της αλλαγής την Κυριακή (25-09) θα προβληθεί έκτακτο επεισόδιο

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 05



Ο Αντώνης ανακρίνει την Καλλιόπη, που επιμένει πως σκότωσε τον Άγγελο. Και ενώ όλοι είναι βέβαιοι ότι η Καλλιόπη λέει ψέματα για να σώσει τον γιο της, όσα διηγείται στην ομολογία της ταιριάζουν με τον τρόπο που έγινε ο φόνος. Την ίδια στιγμή ο Αστέρης καταφεύγει στην στήριξη της Στέλλας, ενώ η Βασιλική βρίσκει την Αργυρώ και προσπαθεί να την πείσει για την αθωότητα του Μαθιού.




Ο Νικηφόρος ανησυχεί για την εξαφάνιση του Μανόλη, αλλά όταν μαθαίνει πως η Άννα κατέθεσε εναντίον της Καλλιόπης, έρχεται σε σύγκρουση με τον κολλητό του. Την ίδια στιγμή ο Μανόλης έχει αποφασίσει να μιλήσει στην αστυνομία, ενώ ο παπάς κάνει άλλη μια προσπάθεια να πείσει τον Παύλο να φύγει και να μην ξαναγυρίσει. Ο Αντώνης δίνει εντολή να συλληφθεί η Καλλιόπη και καταστρώνει ένα σχέδιο, για να σιγουρευτεί ότι είναι όντως ένοχη…
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.