Ads Top

«Πονοκέφαλος» στον ALPHA για Σασμό: «Κάκιστες οι σχέσεις Ορφέα Αυγουστίδη - Δημήτρη Λάλου»


Τι έχει συμβεί ανάμεσα στους δύο ηθοποιούς - Γιατί θα επηρεάσει και τον Σασμό - Δείτε τι αναφέρει δημοσίευμα

Τρομερό παρασκήνιο από τον Σασμό και τις σχέσεις του Δημήτρη Λάλου και του Ορφέα Αυγουστίδη φέρνει στο φως το περιοδικό Ciao.




Σύμφωνα με το συγκεκριμένο περιοδικό, τα δύο αδέλφια της σειράς του Alpha στην πραγματικά τους ζωή η σχέση τους περνά μια... κρίση, με τους δύο ηθοποιούς να είναι στα μαχαίρια. 

Αφορμή για την κόντρα αυτή φαίνεται πως ήταν η απουσία του Δημήτρη Λάλου από τον γάμου του Ορφέα Αυγουστίδη το περασμένο καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα παραμονές του γάμου, η παραγωγή του Σασμού είχε κανονίσει ένα γλέντι σ' ένα από τα καλύτερα κρητικά μαγαζιά της Αθήνας και συγκεκριμένα στον «Ομαλό». Εκεί το παρόν έδωσαν όλοι οι ηθοποιοί, μεταξύ των οποίων και ο Δημήτρης Λάλος.



Ωστόσο λίγες μέρες μετά απουσίαζε από τον γάμο του συμπρωταγωνιστή του στον Σασμό με αποτέλεσμα ο Ορφέας Αυγουστίδης να παρεξηγηθεί! 

Σύμφωνα πάντα με το περιοδικό Ciao, ο Δημήτρης Λάλος βρέθηκε αυτές τις μέρες στην Αμερική για επαγγελματικούς λόγους, ωστόσο το ταξίδι του θα μπορούσε να το πάει λίγο πιο πίσω ώστε να δώσει το παρόν στον γάμο του συναδέλφου του.

Μάλιστα η παραξήγηση αυτή, ανάμεσα στους δύο ηθοποιούς, έχει φέρει προβληματισμό και στους ιθύνοντες της σειράς, αφού πιστεύουν πως οι πολύ συχνές σκηνές ανάμεσα σε Δημήτρη Λάλο και Ορφέα Αυγουστίδη θα φέρουν... νερά στην σειρά. 



Έτσι ψάχνει και η ίδια η παραγωγή να βρει μια λύση και να βάλει τέλος στην παρεξήγηση ανάμεσα στους δύο συμπρωταγωνιστές.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.