Ads Top

Δεν το έβαλε ποτέ κάτω: Δες πως είναι σήμερα η Λυδία Κατσανικάκη 4 χρόνια μετά το GNTM


Δείτε πως είναι σήμερα - Η Λυδία είχε εντυπωσιάσει και συγκινήσει τους κριτές, διότι πάσχει από αλωπεκία, με αποτέλεσμα να έχει χάσει όλα της τα μαλλιά

Άκρως εντυπωσιακή




Από το GNTM έχουν περάσει πολλές προσωπικότητες οι οποίες άφησαν το δικό τους στίγμα. Ανάμεσά τους είναι και η Λυδία Κατσανικάκη την οποία την είδαμε να εμφανίζεται στις οντισιόν του ριάλιτι μοντέλων πριν απο 4 χρόνια.

Να τονίσουμε πως η ίδια είχε καταφέρει να αφήσει με το στόμα ανοιχτό την κριτική επιτροπή. Μάλιστα, αυρό που την έκανε ιδιαίτερη ήταν το γεγονός πως πάσχει από αλωπεκία, με αποτέλεσμα να έχει χάσει όλα της τα μαλλιά. Φυσικά με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός δεν δίστασε να στείλει το δικό της μήνυμα, πράγμα που συγκίνησε τους πάντες.

Πολλές είναι οι παίκτριες που έχουν μείνει στο μυαλό των τηλεθεατών μέσα από τα ριάλιτι που έχουν συμμετάσχει ανά διαστήματα στην τηλεόραση. Η Ραΐσα Κόντι, για παράδειγμα, από το Big Brother, αλλά και διάφορες άλλες κοπέλες που δεν είχαν μόνο όμορφη εμφάνιση, αλλά έδειχναν και τον εκρηκτικό τους χαρακτήρα.



Μία από αυτές, λοιπόν, είναι και η Λυδία Κατσανικάκη, η οποία είχε μπει στο σπίτι του GNTM τέσσερα χρόνια πριν και είχε εντυπωσιάσει τους κριτές, διότι πάσχει από αλωπεκία, με αποτέλεσμα να έχει χάσει όλα της τα μαλλιά. Πλέον, το κορίτσι αυτό, αφού έχασε την θέση του αρκετά νωρίς στο παιχνίδι, συνέχισε να προσπαθεί ώστε να ενταχθεί στον χώρο του μόντελινγκ και το έχει καταφέρει.

Μάλιστα, η εικόνα της τόσα χρόνια μετά, όπως την παρουσιάζει στο Instagram είναι συγκλονιστική, αφού το σώμα της είναι πιο γυμνασμένο από ποτέ και φαίνεται πως κάνει τα πάντα για να πραγματοποιήσει τον στόχο της.

Η Λυδία Κατσανικάκη 4 χρόνια μετά το GNTM







Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.