Ads Top

Νεαρός, μοντέλο, μελαχρινός με μούσια: Ποιος είναι ο 25χρονος σύντροφος της Σοφίας Χατζηπαντελή από το GNTM


Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες τους, πόσα χρόνια είναι μαζί - 25χρονος κούκλος

Το κορίτσι αυτό, η Σοφία Χατζηπαντελή, ήρθε στην Ελλάδα για να φέρει τα πάνω κάτω. Ήδη μετά την πρεμιέρα που έκανε το GNTM το βράδυ της Δευτέρας 19/9 έχει αρχίσει να συζητιέται το όνομά της, οπότε όπως καταλαβαίνετε δε μπορούσαμε να μην ψάξουμε πράγματα για την ζωή της!




Η Σοφία Χατζηπαντελή δεν είναι μόνη

Το διάσημο μοντέλο είναι σε σχέση με τον Ζακ Αποστόλου από το 2019. Πρόκειται για ένα 25χρονο μοντέλο που κατοικεί στο Λονδίνο και μαζί μοιράζονται πολλά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους στα social media, όπως βλέπουμε και από τον προσωπικό λογαριασμό της Σοφίας στο Instagram.






Δεν είχε πάντοτε τα φρύδια της ενωμένα


Το 26χρονο μοντέλο, λίγο πριν αφήσει τα φρύδια της να ενωθούν και αγκαλιάσει την τριχοφυΐα ανάμεσα στα μάτια της, έκανε ακόμα πειράματα με το πώς ήθελε να διατηρεί τη συγκεκριμένη περιοχή. Πριν έρθουν τα εξώφυλλα και οι διαφημιστικές καμπάνιες, η 20χρονη τότε Σοφία, είχε ξεκινήσει να ασχολείται με το youtube. Είχε ανοίξει μάλιστα και το δικό της κανάλι, στο οποίο ανέβασε 30 βιντεάκια και έχει μείνει ανενεργή για κάτι παραπάνω από 2 χρόνια.

Το 2017, η Σοφία Χατζηπαντελή είχε ανεβάσει το πρώτο της βίντεο, στο οποίο μας αποκαλύπτει 20 πράγματα που έμαθε στα 20 χρόνια ζωής της. Σε αυτό το βίντεο, λοιπόν, τη βλέπουμε αρκετά διαφορετική από την σημερινή της εικόνα. Το unibrow δεν υπάρχει και τα μαλλιά της είναι κατάξανθα.



Δύο χρόνια μετά, η Σοφία Χατζηπαντελή έδωσε συνέντευξη στο κανάλι StyleLikeU. Εκεί, οι καλεσμένοι μιλούν για τον εαυτό τους και την εξέλιξή τους, ενώ παράλληλα γδύνονται και ξεβάφονται μπροστά στον φακό, μέχρι να μείνουν με τα εσώρουχά τους, στην πιο αυθεντική και ευάλωτη εκδοχή τους.

«Ο κόσμος πάντα με ρωτάει αν με νοιάζουν τα βλέμματα. Φυσικά με νοιάζουν, με κοιτάνε όλη την ώρα. Αλλά με κοιτάζουν όλη μου τη ζωή και όχι για τα φρύδια μου. Με κοίταζαν πάντα για το στιλ μου. Πιστεύουν ότι το κάνω για να τραβήξω την προσοχή. Επίσης πιστεύουν ότι έχω πάντα αυτοπεποίθηση. Πέρασα μια περίοδο που φορούσα γυαλιά ηλίου κάθε μέρα για να κρύψω τα φρύδια μου. Έσκυβα το κεφάλι γιατί ήμουν τόσο ανασφαλής. Την ίδια μέρα, όταν ήμουν στο σπίτι μου, κοιταζόμουν στον καθρέφτη, το έβλεπα και έλεγα “μου αρέσει πολύ, είναι πολύ κουλ”. Μόλις έβγαινα έξω στον κόσμο, ήταν όλο λάθος. Μου φαινόταν τρελό που άλλαζα έτσι γνώμη και αγαπούσα και μετά μισούσα τον εαυτό μου εξαιτίας όλων των άλλων.»


ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.