Ads Top

Survivor - Στάθης Σχίζας: Ο Σχίζας «χτύπησε» τατουάζ στον πρώην της Κάτια Ταραμπάνκο (vid)


Δείτε τι τατουάζ έκανε με...άρωμα Survivor ο Στάθης Σχίζας - Δείτε το VIDEO που ανέβασε ο ίδιος

Ο Στάθης Σχίζας ήταν ο μεγάλος νικητής του Survivor 5 και έτσι ο τίτλος αλλά και το έπαθλο των 100.000 του ανήκει δικαιωματικά. 




Ωστόσο για εκείνον η εμπειρία στον Άγιο Δομίνικο δεν ήταν απλά ένας τρόπος να βγάλει χρήματα, αλλά μια εμπειρία ζωής που θα τον σημαδεύει για πάντα. Έτσι πήρε την απόφαση να κάνει και ένα τατουάζ, το οποίο θα του θυμίζει για πολλά χρόνια τα όσα έζησε στη ζούγκλα, και μάλιστα ο Tattoo artist ήταν ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος, ο πρώην της επίσης διαγωνιζόμενης στο Survivor Κάτιας Ταραμπάνκο.

Ο Σχίζας μετά το παιχνίδι ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλάι της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, με την οποία ήταν μαζί από πριν και τον στήριξε καθ ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Μάλιστα έχουν περάσει όλο το καλοκαίρι να γυρνάνε από προορισμό σε προορισμό κάτι που πυροδότησε τα κακεντρεχή σχόλια κάποιων, που έσπευσαν να πουν ότι η σύντροφός του είναι μαζί του για τα λεφτά. Εκείνος φυσικά έβαλε τα πράγματα στη θέση τους και δεν δείχνει να ασχολείται με τα όσα λέγονται, παρά μόνο κρατά τα θετικά στη ζωή.



Το τατουάζ που έκανε στον Σχίζα ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος

Ο tattoo artist λοιπόν είναι ο πρώην της Κάτιας Ταραμπάνκο με τον οποίο αν θυμάστε δεν χώρισαν και με τον καλύτερο τρόπο, αφού όπως υποστήριξε ο ίδιος τον απάτησε με έναν άντρα που ήταν και πελάτης στο μαγαζί του. Ο ίδιος βέβαια αν στηριχτούμε σε κάποιες φωτογραφίες που είχαν κυκλοφορήσει βρήκε αλλού τον έρωτα μετά την Κάτια.

Έτσι ο Σχίζας αποτυπώσε και στο κορμί του την εμπειρία του παιχνιδιού «χτυπώντας» τατουάζ το σήμα του Survivor και την χρονολογία «2022».

«Και η ανάμνηση έμεινε για πάντα, γράφει ο νικητής του παιχνιδιού επιβίωσης στο instagram του.



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.